fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Poltinahon risteys on hengenvaarallinen pyöräilijöille – Poliisi voisi valvoa, kun on näköyhteys Miekkalinnasta!

Pyöräilijöitä hämeenlinnalaisessa Poltinahon risteyksessä viime elokuussa. Taustalla on poliisitalo Miekkalinna. Kuva: Rauno Lahti
Pyöräilijöitä Poltinahon risteyksessä viime elokuussa. Taustalla on poliisitalo Miekkalinna. Kuva: Rauno Lahti

Sattui polkupyöräonnettomuus, jossa auto tullut kolmion takaa pyöräilijän eteen Poltinahon liikenneympyrässä. Paikka on tosi vaarallinen. Lähes päivittäin siitä ajaessa tosi moni autoilija ajaa välittämättä pyöräilijän etuajo-oikeudesta. Risteyksessä voisi poliisi pitää joskus tehovalvontaa. Näköyhteys on risteyksen toiselta puolelta Miekkalinnan ikkunasta!

Päivi

Hämeenlinnassa on nyt haussa 29 sairaanhoitajaa. Naisvalta-alaa johtamaan, soten hyvinvointialuetta luotsimaan valittiin mies, kuten usein ennenkin.

Tasa-arvolaiva merihädässä

Niittykadulla sunnuntaiaamuna 29. toukokuuta: jalkakäytävälle poljettuna neljä pitsalaatikkoa. Siihenhän ne kuuluikin yöllä pudottaa? Näinhän vanhemmat kotona ovat neuvoneet? Eihän niitä kyläreissulla sinne olisikaan voinut jättää! Tällä tavoin nuoriso tämän maailman jatkossa kantaa?

Kantakaupunkilainen

Vanai Bistro & Bastu on laittanut opastaulun, miten bistroon ajetaan. Kuitenkaan he eivät itsekään noudata ajo-ohjeita vaan ajavat kävelytieksi merkittyä reittiä pihaan. Näin tekevät myös asiakkaat. Kaupungin tulisi laittaa ajokielto-opasteet kuntoon ja pysäköintikielto kävelytielle.

Kaikille samat säännöt

Juu, oli markkinat. Ostin muurinpohjalettuja sateisena lauantaina, tarkoituksena herkutella kotona kahvin kera. Mutta paha pettymys, ne olivat sitkeitä ja mauttomia, kuin pahvia. Ja tosi hintaviakin vielä, taas opimme – kannata kotimaista.

Muija Hämeestä

Sunnuntaimessu Hämeenlinnan kirkossa 29. toukokuuta: Joukko nuorisoa (rippikoulu?), pappi ryhmänvetäjänä, kännykät kädessä (nuorilla) mennään ulos ja takaisin kone kädessä. Käsittämätöntä! Toinen asia, joka pilasi omalta kohdaltani koko rauhan oli äänentoiston käyttö. Vain vaivoin sai selvää mitä kullakin puhujalla oli sanottavana. Valitettavasti jouduin poistumaan kesken messun. Pahoitteluni siitä. Ilolla kohti parempaa.

VK, Ojoinen

Kiitos Vanaja Big Bändille upeasta torikonsertista lauantaina 28. toukokuuta.

Rouvat katsomosta

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

HUOM! Tekstiviestit: Uusi numero on 13300

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen mielipiteesi, nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot