Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Rakennetaan hiihtoputki Kantolan tapahtumapuiston ympäri

Metallican konsertin jälkeistä näkymää Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistosta viime heinäkuulta. Kuva: Esko Tuovinen
Metallican konsertin jälkeistä näkymää Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistosta viime heinäkuulta. Kuva: Esko Tuovinen

Hiihtoputki tapahtumapuiston ympäri ratkaisee lumetuksen, tulevat talvettomuudet, juhlapaikka- ja puiston käytettävyysasiat kerralla. Pieni käyttömaksu maksaa käytön ja putki tulee varmasti tarpeeseen hyödyntäen myös laajalti harrastajia.

Veijo Virtanen, Hämeenlinna

Nyt kokoomuslaisilta tulee ehdotelmia, että Hämeenlinnan keskustaan pitäisi saada kiekkopysäköinti? Yrittäisitte nyt päättää yhteisen näkemyksenne. Ei tuo eestaas soutaminen tuo ääniä laariinne.

Voi hyvää päivää

Hieno kirjoitus Otso Leppämäki (HäSa 19.2.)! Lukekaa, miettikää ennen kuin äänestätte toriparkkia vastaan. Varmasti suurin osa kaupunkimme asukkaista haluaa, että kaupunkimme ei näivety ja voi pitää huolta asukkaistaan. Varsinkin nuoriso nyt ”uurnille”, sillä tulevaisuus on teidän.

Kaupunkiamme on kehitettävä

Miten toriparkin suunnittelussa huomioidaan tilan muunneltavuus muuhun käyttöön, jos ja kun tulevaisuudessa yksityisautoilun ja siten pysäköinnin tarve vähenee? Mitä tuleva käyttö voi olla?

Pitkällä tähtäimellä

Kannattaa kiihtyneenäkin lukea tarkasti ja perehtyä yhdyskunta- ja sähkötekniikkaan, matematiikkaan ja talouteen Mirka Soinikoski (HäSa 18.2.), ennen kuin alat syyttää muita uusista ydinvoimaloista vouhottajiksi. Olkiluoto 3 oli mittatikku hiilineutraaliustavoitteen, mm. hiilivapaan teräksen tuotannon vaatimalle sähkön määrälle, jota ei tuulivoimalla myöskään tule.

Lulu Ranne, kansanedustaja (ps), Häme

Mirka Soininkoski, jos SSAB:n Raahen koko terästuotanto tehdään uudella tekniikalla vetyä käyttämällä, niin se vie valtavasti sähköä. Juurikin tuon 8 terawattituntia vuodessa, eli yhden ydinvoimalan verran. Ei ole mitään vouhotusta, kuten väitit kommentissasi.

Tarkka lukija

Näin myrskyn taas pauhatessa ihmettelen suuresti, kuinka täällä Hätilässä ja Sairiossa on tontteja, joiden takapihat ovat täynnä korkeita mäntyjä. Edesvastuutonta naapureita kohtaan.

Mummo

Nimim. Järki hoi (HäSa 14.2.), missä ja kuka on kieltänyt sinua tai ketään muutakaan käyttämästä sanoja isä ja äiti? Kyse on vain lakitekstin muodosta. Usko tai älä, mutta meitä ihmisiä on kaikenlaisia, eikä kukaan ole toistaan parempi.

Jaska

Ihanaa, ihanaa Varikkoniemessä on aloitettu risusavottaa. Toivottavasti rannat siivotaan isolla kädellä, jotta näköala järvelle avautuisi turisteille ja asukkaille, jotka rantareittiä liikkuvat.

Mummo vm. 51

Kaikki muut ovat huolissaan huumeiden käytön hyväksyttävyydestä paitsi vihreät. Näin meitä viedään kohti tuhoa oikein hallituksen voimalla.

Eikö ole vaihtoehtoa

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, aina nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä lyhyesti yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

 

Menot