fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Sama sössiminen jatkuu – Mitään ei osata tehdä Hämeenlinnassa kerralla hyvin

Ahveniston maauimalan vuotavaksi todettu allas viime elokuun lopussa. Kuva: Riku Hasari / HäSa
Ahveniston maauimalan vuotavaksi todettu allas viime elokuun lopussa. Kuva: Riku Hasari / HäSa

Jos Museovirasto salli 2014 vain Ahveniston altaan pinnoituksen, niin miksi halkeamia ei silloin korjattu pinnoituksen alta kunnolla, sehän ei olisi näkynyt ulospäin? Totuus on, ettei mitään osata Hämeenlinnassa tehdä kerralla hyvin. Sama sössiminen jatkuu vuosikymmenestä toiseen.

Mors Grisar

Lue myös: Ahveniston maauimalassa ei uida ensi kesänä – Nyt selvitetään miljoonien korjaustarpeita, vuotava betoniallas sai peruskorjauksessa ainoastaan pintaremontin (22.9.2021)

Rafael Hellstenin tilastosta ja hämäläisten hiipumisesta heräsi kysymys: miten tasapainotettaisiin tilastoa? Estettäisiinkö 55 vuotta ylittävien lisääntyminen Hämeenlinnassa?

Vertailuista huolestunut 78 v.

“Hoitohenkilöistä on pula”, on ainainen viesti päättäjiltä. Nyt on kuitenkin tiedossa, että oli neljä sairaanhoitajan paikkaa, joista kaksi täytettiin. Haluavatko päättäjät pitää edelleen hoitajia “löyhässä hirressä” pitämällä heitä määräyskirjan varassa.? On turha ajatella, että aikuiset ammattikorkeakoulun käyneet suostuvat siihen.

Elsa Karhunen, Turenki

No jo on päätelmät ja yhteenvedot pääministeristä pääkirjoituksessa (HäSa 25.9.). Jos meillä olisi miespääministeri, epäilen että mielipide olisi jotain muuta. Kovin oli vaikeaa myös myöntää saman lehden jutussa työllisyydestä pääministerin/hallituksen onnistumista. Vielä jopa kehaistiin Sipilän hallituksen saavutuksia, jotka kansa pääasiassa haluaa unohtaa.

Jaska

Nyt mennään Suomessakin suuren maailman malliin. Luvataan lahjuksia rokotteen ottajalle, suomalaisittain maat ja mannut: pitsaa, bensaa ja kylmälaukku. Mietin vaan, ollaanko me nyt sitten tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia näiden rokottamattomien kanssa. Me kun otettiin rokotteet ajallaan ja kiltisti, mutta ei saatu edes sitä ämpäriä.

J.A.T.

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot