fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Sumplaako kaupunki terveysaseman työntekijöille parkkipaikat Pöölistä?

Muita: "Oli iloinen aamukahvihetki lukea tämä juttu nyt lehdestä."
Hämeenlinnalaisten ja vähän muidenkin mielipiteitä taannoin kovasti Kartioineen kirvoittaneesta pysäköintilaitos Pöölistä ei vähään aikaan olekaan keskusteltu. Kuva: Veli-Matti Virtanen
Hämeenlinnalaisten ja vähän muidenkin mielipiteitä taannoin kovasti Kartioineen kirvoittaneesta pysäköintilaitos Pöölistä ei vähään aikaan olekaan keskusteltu. Kuva: Veli-Matti Virtanen

Viipurintien terveysasemasta kaavaillaan eri asuinalueiden kokoelmalaitosta. Toivottavasti kaupunki sumplaa työntekijöille P-paikat Pöölistä. Näyttäisi sekin möllykkä vetovoimaisemmalta.

Urbaanit legendat

Lue myös: Lautakuntien voimannäytöt jatkuvat: Nyt kaatui esitys terveysasemien siiirtämisestä – ainakin toistaiseksi (23.9.2021)

Kiitos Hämeenlinnan kaupunkirakennelautakunnalle päätöksestä rakentaa torille jääkenttä tulevaksi talveksi! Se tulee olemaan meille kaikille ilon ja liikunnan juhlaa. Ja niin oikeassa paikassa, johon voi pistäytyä ihan vain liikunnan ja valon juhlaa katsomaan. Po-up-yrittäjille menestystä myös. Oli iloinen aamukahvihetki lukea tämä juttu nyt lehdestä.

Yksi mummi kaikista meistä torijään puolesta iloitsevista

Keskustapuolue on esittänyt jo useamman valtuustokauden ajan vapaa-ajan asuntojen mahdollistamista vakituisiksi asunnoiksi.

Heikki Koskela (kesk.), Kalvola

Lue myös: Kokoomuksen valtuustoryhmä aikoo tehdä aloitteen, jotta Hämeenlinnan pitäjien mökeistä saisi helpommin vakiasuntoja (21.9.2021)

Kannatin aikaisemmin kannabiksen laillistamista. Kuuntelin Yle Areenasta Juuso Pekkisen kannabisaiheisen keskustelun professori Solja Niemelän (riippuvuuspsykiatrian ylilääkäri Turussa) kanssa. En kannata enää laillistamista.

Kannattaa kuunnella

Marja Tolonen hieman oikoo kirjoituksessaan (HäSa 20.9.) väittäessään, ettei vanhaan kuusimetsään voi soveltaa jatkuvaa kasvatusta. Harvennushakkuun jälkeen metsää voi suunnata jatkuvaan kasvatukseen. Toki se on huonompituottoista kuin avohakkuut, joita Tolonen nähtävästi työnsä puolesta suosii.

ReiPan

Afganistanin talouden ei saa antaa romahtaa sanoo Haavisto. Missä ne Afganistanin presidentin mukanaan viemät rahat ovat?

Ei sinisilmäisyydelle

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot