fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Suomen lippu salkoon, kun päästään eroon sosialistisesta Suomesta

Tämä lippu liehui Hämeenlinnan keskustassa Sibeliuksen syntymäkodin seinustalla säveltäjämestarin syntymäpäivän kunniaksi tammikuussa vuonna 2005. Kuva: AF
Tämä lippu liehui Hämeenlinnan keskustassa Sibeliuksen syntymäkodin seinustalla säveltäjämestarin syntymäpäivän kunniaksi tammikuussa vuonna 2005. Kuva: Anja Filppula

Vedin Suomen lipun salkoon. Syy: 2. joulukuuta julkaistun Ylen mielipidemittauksen mukaan ollaan pääsemässä eroon sosialistisesta Suomesta. Ehdotin liputusta naapureillekin. Naapurit vastasivat: “Ne on porvarit, jotka liputtaa.” Huomasin, että koko pitkän omakotikatumme varrella on vain pari lipputankoa. Katsokaa itsenäisyyspäivänä ulos, niin näette naapurien poliittisen kannan.

Nahkatakkiteknikko

Hämeensaaren skeittipuiston haittoja: roskaaminen (muun muassa myrkyllistä maalia sisältävät spraypullot Vikmaninlahteen yhteydessä olevassa ojassa), alkoholia alaikäisillä, autoilu kevyen liikenteen väylällä ja rumuus.

Suojaistutuksia, ei maaleja alaikäisille

Ottamatta kantaa Iittalan skeittipuistoon totean, että hiljainen, kotona viihtyvä nuorikin voi olla normaali.

Rauhallisten äiti

Lue myös: Mielipide Iittalasta: Asun ihan vieressä, ja skeittipuisto on loistava hanke! – Hyvä harrastus on juuri sitä mitä tarvitaan (mielipide, 1.12.2021)

Saatiin Sanomista nähdä kaupungin kehittämissuunnitelma vailla vertaa. Meille keskustan asukkaille näyttää lopulta tulevan oikea lottovoitto! Mehän emme kestä kovin paljon aurinkoa ja valoa. Mehän tepastelemmme mieluiten kujilla, joilla riittää pimeää ja hämärää aamusta iltaan. Siellä maleksimme onnellisina, valitettavasti pyöräkuskien harmina. Toivottavasti kaupunkimme pitää vielä huolen siitä, että kakkoskortteli katetaan vähintään yhtä korkeaksi kuin ykkönen!

Tervetuloa Kehitys!

Lue myös: Katso kuvat: Tältä näyttävät Hämeenlinnan Ykköskorttelin suunnitelmat nyt – Kolme tornitaloa ja Sibeliuksen syntymäkodille tilaa (30.11.2021)

Nimimerkille Jakaako lääkkeetkin: Jos on tarkoitus hoitaa sairaita, työntekijä joutuu jakamaan lääkkeitäkin tai ainakin seuraamaan lääkityksen toteutumista ja vaikutuksia. Sinänsä työnkuva näyttää valtavan laajalta. Vaikeaa kuvitella, että yksi ihminen siitä terveenä selviytyisi.

Pampula

Onhan ne, festarit, monen murheena, tai eivät itse festarit, vaan niiden lieveilmiöt, joille kaupunki ja tapahtumanjärjestäjät eivät vuosien kokemuksellakaan tunnu mahtavan mitään. Kantolaan siis, myös Wanaja ja Mellakka. Vaikka perusteena käytetty “kaupungin linjaus” vuodelta 2013 ei Kantolaa tunnekaan.

Kantolaan vaan

Lue myös: Majoituspaikat täyttyivät Hämeenlinnassa muutamassa tunnissa, kun saatiin tietää Weekend Festivalin tulosta Kantolaan (1.12.2021)

Miksikähän koronakuolemista kerrotaan nykyään esimerkiksi Ylen uutisissa nihkeästi, vaikka useana päivänä on ollut paljon kuolemia, viikonloppuisin jopa yli 20. Ennen kuolemista kerrottiin päivittäin, vaikka määrä oli ajoittain paljon pienempi. Innostaisikohan rokotuksiin paremmin, jos synkät luvut kerrottaisiin avoimemmin.

Karu totuus

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot