fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Tekeekö Shark Riders MC yhteistyötä rikollisjärjestön kanssa?

Moottoripyöräilijät kokoontuivat 24.5. Aulangolla. Kuva: Tomi Vesaharju

Biker Unionin sihteeri, Kari Nurmi moittii ylipitkässä mielipidekirjoituksessaan poliisin toimintaa. Hän ei suostu ymmärtämään, että Bandidos MC ja Cannonball MC on todettu rikollisjärjestöiksi! HäSa:n artikkeli 24.5 prätkäkokoontumisesta oli asiallisesti uutisoitu. Tunnen toimittajan. Miksi Biker Meeting-tapahtumaa isännöi Shark Riders MC, joka KRP:n mukaan tekee paljon yhteistyötä United Brotherhood-rikollisjärjestön kanssa?

Idänpään Heikki

Lopettakaa lehden asusta kirjoittelu, minun mielipiteeni on: lehti on nyt parhaasta päästä, selkeä luettava, hyvä fonttikoko, kaikki hyvin. Kamalaa valitusta. Olkaa nyt hyvät ihmiset johonkin tyytyväisiä. Minulle tullut lehti monta kymmentä vuotta, nyt paras. Kiitos siitä.

Lehteen tyytyväinen

Sain taannoin postia Jukolan terveysasemalta. Olin todella hämmentynyt kun ikkunallisessa kirjekuoressa lähetetään yleislääketieteen lomake terveystietoineni siten, että osoitetietojeni alta toisesta paperista tarkkanäköinen voi selvästi nähdä kokonaan henkilötunnukseni. Jos henkilötunnus joutuu vääriin käsiin, siitä voi tulla paljon harmia. Postittajat tarkistakaa ettei sama toistu.

Nimimerkillä tunnistettu

Poiketkaa ihmeessä kirjastolla katsomassa Aimo-koulun näyttelyä. Luovat ratkaisut ja osaamista vaativat teokset ovat todella upeita. Mitä sieltä vielä tuleekaan!

Lammilainen

Kuinka ollakaan, uudistettu Idänpään S-Market on aivan huonompi kuin edellinen. Tuli käytyä siellä 9.6, ja oli hirmuinen meteli. Kuka älypää oli hankkinut miehen soittamaan. Lapsiakin oli siellä. Tuollainen meteli on pahaa korville.

Järkyttynyt asiakas

Vastaus ”Myllymäkeläiselle”. Kyse on tämän vuoden koronakuolleisuudesta. Alkuvuonna kuolleita 100-200 viikossa. HUS:n Lasse Lehtosen mukaan kuolleisuuustilastot ”karmeaa katsottavaa”. Omasta mielestäni hallituksen ja THL:n valtava epäonnistuminen.

Virveli

Rauno Lahti ja toiset kirjoittajat, minne katosi perjantain kolumni ja myös muut päivittäiset. Odotettuja päivän piristyksiäkin ovat olleet. Yhdyn monen toiveeseen saada sääsivu ennalleen. Päivittäin ei olla lähdössä ”mualimmoo kiertämmään”, vaan ihan viiden vrk paikallissää on tärkeä. Positiivinen huomio, kansisivu näyttää nyt sanomalehdeltä, ei mainosjakelu lehdeltä. Juttujen otsikointi ja jaottelu on myös selkeämmäksi tullut.

Tilaaja myös

Sydämellinen kiitos Taxi-Hämeen kuljettajalle.Toit taxiin unohtaneeni vaatekassin kotiin .Todella hyvää palvelua. Kaunista kesää.

Kiitollinen mummo

Hymypatsaat, ne on kiva asia, miksi se nyt niin aiheuttaa ihmisissä kateutta. Miksi ei kiva, hymyilevä, toiset kaverit mukaan ottava lapsi/nuori saisi ansaita hymypatsaan, saahan toisetkin sensiaan stipendejä. Minä olen ainaskin nauttinut lapsieni aikaan saannoksista, elikä hymypatsaista sekä toisten lasten stipendeistä. Kateus on kavala vieras, hui.

Annetaan lastemme nauttia

Keskustelu lehden ulkoasu-uudistuksesta päättyy tekstari-palstalla.

Menot