Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Terve järki käyttöön! – Raha vai lähellä tehty ruoka?

Palmia oy toimittaa ruokaa asiakkailleen Hämeenlinnan Kaurialassa sijaitsevasta keskuskeittiöstä. Kuva: Pekka Rautiainen
Palmia oy toimittaa ruokaa asiakkailleen Hämeenlinnan Kaurialassa sijaitsevasta keskuskeittiöstä. Kuva: Pekka Rautiainen

Eikö olisi nyt korkea aika ottaa terve järki käyttöön, jos sitä enää löytyy päättäjiltä? Tämä pienien koulujen ja keittiöiden lopetus nyt näkyy, kun isossa on henkilökunta äärirajoilla, kun ahneus ja tehokkuus vain ratkaisevat päätökset! Hei ihan tosi! Miettikää: raha vai lasten ja vanhusten kunnon ruoka ja lähellä tehty? Tässä ei ole mitään järkeä!

Juhani Simola, Hattula

Lapsellani on suolistosairauden takia erityisruokavalio. Oireiden ajoittainen ja outo lisääntyminen sai selityksensä.

Palmia vaihtoon

Lue myös: Ruokavalioiden kirjo jo mahdoton hallittavaksi (pääkirjoitus 29.9.2020)

Miksi ammattikoululaiset halutaan surutta altistaa koronavirukselle? Eikö olisi järkevämpää siirtyä etäopetukseen, ennen kuin tauti pääsee valtoimenaan leviämään opiskelijoiden ja henkilökunnan keskuudessa, kun maskitkaan eivät näytä monen kasvoille eksyvän?

Miksi aina ensin pitää tapahtua

Asiapitoinen ja hyvin perusteltu mielipidekirjoitus asemanseudun pysäköinnistä Kirsi Lehdolta. Kiitos siitä!

Kohta entinen hämeenlinnalainen

Mielipidekirjoitukset (HäSa 28.9.) Pöölistä ja Assista laittavat taas kerran miettimään. Hämeenlinna tarvitsee vetoa ja pitoa, ei pois työntöä. Miksi tämä on niin vaikea käsittää? Assinkaan asiat eivät ole ihan mallillaan, siksi huolestuttaa. Keskussairaalassa on hyvä johtajaylilääkäri ja muu henkilökunta. Kiitos teille kaikille. Ansaitsette hyvät työskentelyolosuhteet ja työrauhan.

Tuumasta toiseen

Saataisiinko Idänpään S-marketin luo voimassaoleva aikataulu (Idänpää–kaupunki)?

Matkustaja

Ravintolaväki itkee aukiolojensa vuoksi: viimeinen tunti tuottoisin ravintoloille! Miksiköhän? Väki on silloin ympäripäissään. Kuinkas tässä toteutuu alkoholilaki, jonka mukaan päihtyneelle ei saa alkoholia myydä? Ja entäs se koronavaara? Ei pelkkä käsidesi auta!

Voi hyvää päivää

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic