fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Terveydenhuolto Janakkalassa on röyhkeitä varten

Jimi ja Kimi Laakson kotipihan terassilla on muovijää. Hämeen Sanomissa oli asiasta juttua huhtikuussa. Kuva: Pekka Rautiainen
Jimi ja Kimi Laakson kotipihan terassilla on muovijää. Hämeen Sanomissa oli asiasta juttua huhtikuussa. Kuva: Pekka Rautiainen

Ossi Lehtiön mielipiteeseen (2.6.2020) viitaten: Näemmä terveydenhuolto Janakkalassa on niitä varten, jotka ovat tarpeeksi umpipäisiä ja röyhkeitä ollakseen välittämättä ohjeistuksista. Terveysasemalle ei saisi mennä ilman varattua aikaa. Ei ihme, että me, jotka kiltisti noudatamme ohjeistuksia, roikumme jonossa ja jäämme lopulta hoidotta. Verorahoille ei saa vastinetta Janakkalassa, vaikka kyse olisi tällaisista peruspalveluista.

Vuosia hammashoitojonossa

Nimimerkki “Juristi” ei taida olla oikea juristi. Muuten hän kyllä tietäisi, että suomalaisella on aina perustuslaillinen oikeus palata kotimaahansa. Eiköhän pidetä oikeusvaltiostamme kiinni jatkossakin.

Lakien mukaan

Jotenkin kummastuttaa ns. isisvaimojen tulo Suomeen. Miten ovat päässeet leiriltä Turkkiin? Ettei vain järjestön avulla, tarkoituksena värvätä uusia kannattajia Suomesta? Terrori-iskujen sattuessa ministeri Haavisto varmaan ottaa täyden vastuun?

Epäilen

Nimimerkki “Puolueeton linjako” (3.6.): Olen täysin samaa mieltä kanssasi! Mielestäni perusteeton puuttuminen valtioneuvoston tekemisiin, on jo pidempään näkynyt hämeenlinnalaisen paikallislehden sekä myös ilmaisjakelulehden kirjoittelussa! Lieneekö syy johdossa vai kuten useimmin keskustelun jälkeen päätetään, toimittajissa?

Voi hyvää päivää

Ristiriitaista, taisi mutkat mennä suoraksi tai ehkä oli tarkoitus, jos rahapolitiikka ja ihmisoikeudet on sama asia, mutta EU:n rahapolitiikka pitäisi vaikuttaa maihin, joissa ei noudateta ihmisoikeuksia.

Aamua

Valtiovarainministeriössä tehtaillaan lisätalousarvioita kiihtyvään tahtiin ja mikäs niitä on laatiessa, otetaan vain lisää ” halpaa” lainaa, jotta voidaan jakaa hulvattomasti rahaa ” päivystäville” konsulteille.esimerkkinä 700 euron tuntihinnalla annettiin ministerille esiintymisvalmennusta.

Hidas puhe ja kankea kieli

EU:n ulkopuolelta tulevat korkeakouluopiskelijat maksavat 8000€/lukukausi omasta pussistaan. Eivätkä myöskään saa opintotukea. Ovat vapaa-ajat siivoamassa tai lehtiä jakamassa. Että siinä sulle, joka mussutit heidän verovaroilla elämisestä.

Lehtori, joka on nähnyt tämän

Vihreiden Pekka Haaviston selvitykset isis-palaajien tulosta jättävät poikkeuksetta jotain epäilyksen viittaa.

Pörriäinen

 

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (välilyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot