Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Toivottavasti päättäjät tajuavat hävinneensä

Viesti päättäjille oli kohtalaisen selvä jo viime marraskuussa järjestetyssä mielenosoituksessa. Kuva: Riku Hasari
Viesti päättäjille oli kohtalaisen selvä jo viime marraskuussa järjestetyssä mielenosoituksessa. Kuva: Riku Hasari

Nonni, vakaa hämäläinen kansa on puhunut ja antanut täystyrmäyksen toriparkille. Hyvä niin, mutta nyt kaupungin päättäjät toivottavasti tajuavat hävinneensä ja viheltävät pelin poikki.

Arvi

Kysymys Hämeenlinnan kaupungin päättäjille: aiotteko noudattaa päätöksessänne P-parkin rakentamisasiassa, neuvoa-antavan kuntalaiskyselyn tulosta eli ei torinalusparkkia Hämeenlinnaan?

Kantakaupunkilainen

Lue myös: Toriparkkia kannatti vain joka kymmenes (11.3.2020)

Hienoa Jorma Lehti, kirjoituksesi (HäSa 11.3) kuvaa osuvasti, kuinka nykyinen strategiajohtaja Markku Rimpelä käytti ilmeisen tarkoituksellisesti virka-asemaansa oman yhtiönsä ja itsensä hyödyksi Nummen koulun rakentamiseen liittyen.

Myöskin evp.

Hämeen Sanomien sivulle A3 haastatellulle (HäSa 12.3.) Marjaterttu Saariselle tiedoksi: ei kaupungin ja veronmaksajien rahaa voi laittaa keskustan rapakuntoisten omistusasuntojen kunnostuksiin. Se on taloyhtiöiden ja osakkaiden vastuulla!

Heikki Notko

Riihimäellä näyttää olevan sama meininki kuin Hämeenlinnassa, ettei mistään säästöistä – leikkauksista – uskalleta tehdä päätöksiä äänten menetyksen pelossa.

Lampaat

Lukio ei ole jatke peruskoululle, kiva lähikoulu kaikille. Amislaisetkin joutuvat matkustamaan tai asuntolaan. Suuri osa lukiolaisista on motivoituneita, mutta usein peruste lukiolle on ”aikaa miettiä rauhassa”.

Lukio vaatii työtä

Eivätkö mukulat enää osaa (tai viitsi) kävellä koulumatkojaan, kun alakoulujen lähikaduilla on valtavan suuret liikenneruuhkat kello 8–10 ja 12–14?

Velttoja penskojako?

Nimimerkille Kädestä pitäen (HäSa 11.3.) selvennystä: Boomereilla tarkoitetaan suuriin ikäluokkiin kuuluvia 55-vuotiaita ja sitä vanhempia. Heidän ikäpolvensa on saanut töitä, kun on valmistunut ammattiin ja nyt, kun heidän pitäisi yli 30 vuotta kestäneen työputken jälkeen antaa tilaa nuorille, he eivät siirry tai opeta nuoria kisällejä, vaan arvostelevat, kun nuoria ei näy työelämässä. Nuoria on vähemmän, päästäkää heidät töihin.

Odd

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, aina nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä lyhyesti yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

 

Päivän lehti

30.11.2020

Fingerpori

comic