fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Toveri Kiemunki rokotejonon kärkeen?

Nykyinen sairaanhoitopiirin viestintäjohtaja Iisakki Kiemunki (sd.) Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston kokouksessa joulukuussa vuonna 2016. Kuva: Terho Aalto
Nykyinen sairaanhoitopiirin viestintäjohtaja Iisakki Kiemunki (sd.) Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston kokouksessa joulukuussa vuonna 2016. Kuva: Terho Aalto

Tarja Filatov kaipaa empatiaseerumia ja kunnioituskiderokotetta (HäSa 6.2.). Voisiko toveri Kiemungin laittaa rokotejonon kärkeen?

Mikko Nurmo, Valkeakoski

Lue myös: Sairaanhoitopiirin viestintäjohtaja ja demaripomo kutsui europarlamentaarikkoa “loiseksi” –  Näin Iisakki Kiemunki perustelee kommenttejaan (5.2.2021)

Jo kerran pyyhkeen kehään heittänyt demari pyrkii taas valtuustoon. Itse luotan vereksiin voimiin. Vieläkö HPK-puolue on voimissaan?

Politiikan tarkkailija

Lue myös: Ehdokkaaksi palaavan Jorma Hassisen (sd.) mielipide: Puheet areenasta voidaan lopettaa

Jokin bussi on saatava kulkemaan Lukiokadulle ja postilaatikko kirjaston ovelle. Vanhoille ja vammaisille tori liian kaukana.

Rakel Szabo

Nummikeskuksen seinät menevät YIT:n piikkiin. Elinkaarimallia tästä kuitenkaan ei voi vielä kehua, kun olisivat muutenkin menneet takuuseen YIT:n piikkiin. Seuraavassa korjauksessa tuo elinkaarimalli toivottavasti osoittaa hyvyytensä, kun takuuaika on päättynyt.

Jukka

Lue myös: Nummen epäonnisen koulun seinät halkeilevat (6.2.2021)

Voisitko Petteri Sihvonen valaista meitä tyhmempiä noista tuomaritulkinnoista? Mainitsit Tikan taklauksen pöllöpäiseksi. Onko niin, että taklaaminen poistuu jääkiekosta? Nuo viime hetken kääntymiset pitäisi myös saada pois, ei taklaaja ehdi reagoida. Sitten tuo mailahäirintä esimerkiksi Pelicans-pelissä! Yhdellä kädellä pitkällä mailalla kopisee polvareihin ja kaveri aina mahallaan (sukeltaminen?) ja HPK:lle jäähy. Se on eri juttu, jos maila menee jalkojen väliin tai luistimen ja jään väliin. Ja mitenkäs HIFK-ottelussa Lukan vienti päätyyn kampilla ja jalkapyyhkäisyllä höystäen? Tulkinnat maalivahdin häirinnästä vaihtelevat paljon. HPK:lta vietiin syksyllä maali, kun Tikka luisteli veskarin edestä hipaisten ja nyt ottelun ainoaa “maalia” ei hylätty.

Oranssit lasit

Lue myös: Maalin peli kääntyi HIFK-voitoksi (6.2.2021)

Jälleen Arno Juutilaiselta terävä kannanotto yhteiskunnan tilasta (HäSa 7.2.). Jos yhtään seuraa ulkomaalaisia uutiskanavia, niin huomaa kuinka vääristelevää ja huonoa esimerkiksi punaisen Ylen uutisvälitys on. Mitään todellisia uutisia maailmalta ei kerrota, uutisoidaan vain nykyisen hallituksen hyväksymät asiat.

Insinööri

On oikeasti häpeällistä, että Suomen itsenäisyyden puolesta taistelleet veteraanit eivät saa tarvitsemiaan lääkkeitä valtion piikkiin. Rahaa tuntuu riittävän jaettavaksi ympäri Eurooppaa.

Moraalitonta touhua

On se kumma, ettei tuolla idän suunnalla tapahdu yhtään positiivista asiaa aina Kiinaa myöden? Onkohan meillä itsetunto ihan kohdallaan, kun nyt uskotaan jo että Venäjä vaikuttaa meidän kunnallisvaaleihimme. Olettaisi niillä olevan muutakin tekemistä. Taitaa olla muotijuttu Atlantin takaa tuo vaaleihin vaikuttaminen, mutta sieltähän ei meihin vaikuteta, sieltä tulee vaan hunajaa.

Ventke

EU:sta tulossa muoviroskadirektiivi. Kunnan pitäisi kerätä kuntalaisten tupakantumpit, pikaruokaboksit ja karkkipaperit roskiksiin! Kotona ja koulussa pitää opettaa, että roskaamattomuus on helpoin ekoteko. Rikesakko roskaajille Indonesian malliin!

Hätilän äijä

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot