fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Työmaan räjäytyksistä ilmoitettiin vasta samalla hetkellä, lapsia ei ehtinyt varoittaa eikä eläimiä laittaa suojaan kovalta ääneltä

Kuva: Mostphotos
Kuva: Mostphotos

Parolan koulutiellä HS Vesi räjäytti työmaalla 14.12. kaksi kertaa. Ilmoitus tuli tekstarina 6 minuuttia ennen ja toisesta samalla kellonajalla kun työ tehtiin. Vieressä asuvia lapsia ei ehtinyt varoittamaan ja eläimiä ei ehtinyt laittamaan suojaan kovalta ääneltä. Eikö varoitusta tulisi laittaa hyvissä ajoin, ainakin edellisenä päivänä.

Naapuri

Lue myös: Parolassa räjähteli tiistaina, koulutyömaata varten tehdään infraa (14.12.2021)

Ministeri Kiuru ottaa onneksi koronan vakavasti. Huomattava ero pääministeri Sanna Marinin “nyt saa elää” -viestiin.

Virveli

Hyvä nimimerkki Latuauki! Olet niin oikealla asialla. Silta radan yli on ollut listalla jo vuosia, mutta? Sibeliuksen talo sopii Sibeliuksenpuistoon parhaiten, mutta? Hämeenlinna mainostaa olevansa ilmastoystävällinen. Dieselveturit saastuttavat asuinympäristöä ja lahoavat puut radan varressa odottavat noutajaa, mutta? Tarttis vaan tarttua toimeen!!

Hellevi

Rafael Hellsten epäilee aiheellisesti, että aluevaltuustosta jotkut tahtoisivat kumileimasimen. Se pitää estää, vaaleissa valittavien pitää päästä vaikuttamaan myös siihen, ettei hallinnosta tule mikään hillotolppien himmeli.

Teppo Turja, ps

Jaska voisi tarkistaa faktat Vnk:n tiedotteesta. Tiedote oli lähetetty ministereille ja muutamalle virkamiehelle. Arvuuttelu ei ole järkevää vakavassa asiassa.

Vanaja

Olipa Lopen Timolla hehkutus sotakoneista, Ei yhtään huoleta 10 velkamiljardia, mutta kun kyse on koronan takia otetusta valtionvelasta, niin johan on poru. Ps, olikohan Timon viimeinen lause varmasti oikein muotoiltu.

Eikka

Ministeri Lintilä kertoi, että sähkö maksaa muualla Euroopassa jopa enemmän kuin Suomessa. Syntyykö asukkaille kuitenkin kustannuseroa, jos Suomessa on lämmitettävä käytännössä koko vuosi (ainakin vettä) ja etelämpänä korkeintaan muutama kuukausi?

Aurinko lämmittää

MaRa:n toimitusjohtaja Timo Lappi: kuinka paljon uusia koronatartuntoja ja -kuolemia sallisit, kun haluat odottaa yli joulusesongin koronarajoituksia, mm. maahantulorajoituksia, muuttamatta? Mielestäsi siis raha on ehdottomasti tärkeämpää kuin terveys ja elämä! Oletko nykyurasi jälkeen ajatellut siirtyä mukaan politiikkaan, sillä puheistasi puuttuu inhimillisyys täysin?

Voi hyvää päivää

Älä huoli, toimittaja Saila Karpiola (HäSa 14.12.). Perinne elää! Meidän huushollista lähti tänäkin vuonna 35 joulukorttia ynnä vuotuiset synttäri- ja nimpparikortit plus jokunen kortti kotomaanmatkoilta. Eli yhteensä aika monta. Tehkäämme siis jatkossakin Muskan tavoin – kirjoitetaan postikorttiin!

Heksa

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot