fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Unohdetaan Hämeensaaren massiivinen rakentaminen

Lähetä mielipiteesi tekstaripalstalle: viestin alkuun tunnus HS jonka jälkeen tyhjä sanaväli, mielipiteesi, mahdollinen nimimerkkisi ja kaikissa tapauksissa toimituksen tietoon nimesi ja yhteystietosi, joista paikkakunta on olennaisin. Kuva: Mostphotos
Lähetä mielipiteesi tekstaripalstalle: viestin alkuun tunnus HS jonka jälkeen tyhjä sanaväli, mielipiteesi, mahdollinen nimimerkkisi ja kaikissa tapauksissa toimituksen tietoon nimesi ja yhteystietosi, joista paikkakunta on olennaisin. Kuva: Mostphotos

Unohdetaan Hämeensaaren massiivinen rakentaminen ja kunnostetaan iso hiekka-alue karavaanarialueeksi, kun nyt kerran pidetään kiinni siitä, että Hämeenlinna on kaunis järvenrantakaupunki. Se olisi tuloa kaupungille ja kauppiaille.  Etenkin nyt kun nykyisen jäähallin kunto on todettu hyväksi. Järki käteen.

VK, Ojoinen

Vai korotusta hulevesimaksuun, no kukapa hyvää uutta lypsylehmää tappaisi, vielä kun saisi jotain muutakin vastinetta kuin ison lätäkön portin pielessä. Vastahan jätemaksuakin korotettiin 40 sentillä per tyhjennys, investointikustannusten tekosyynä.

Punainen Ford

“Houkutellaanko hoitajia Hämeeseen ulkomailta”, kysyttiin lehden otsikossa (HäSa 31.5.). Ilmeisesti tarpeesta vielä spekuloidaan, mutta todellisuus edellyttänee hoitajien tuontia. Rekrytointi olisi hyvä tehdä paikan päällä, eli jo ulkomailla. Erään median haastattelema filippiiniläinen hoitaja ilmaisi mm., että hän lähettäisi puolet palkastaan kotimaahansa. Jos useat vastaavasti menettelisivät, Hämeen talous nuolisi näppejään.

Tämäkin huomioon!

Muoviroskista Parolaan pyytäneelle (HäSa 28.5.) tiedoksi, että sellainen on S-marketin takapihan nurkkauksessa. Se on ollut siellä ainakin yli vuoden ajan. Hieman kummastuttaa, että kenelle ja miten pyyntö on tehty, kun pyynnön kohde ei ole vaivautunut asianmukaisesti vastaamaan.

H.L.

OAJ on oikeassa nostaessaan erityisopetusasian pöydälle. Vain taivas on kattona, kun kaupungit ja kunnat perustavat muita uusia toimia ja virkoja. Laitetaan nekin rahat erityisopetusta tarvitseville. Näin ehkäistään myös syrjäytymistä.

Merja

Sanna Marin syö kuukaudessa sen aterioina, minkä tuhannet eläkeläiset saavat eläkettä kuukaudessa.

Pala kurkussa

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen mielipiteesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot