fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Valtuustossa syyllistetään hänet, joka toteaa, ettei keisarilla ole vaatteita

Kuvituskuva. Kuva: Tomi Vesaharju / HäSa
Kuvituskuva. Kuva: Tomi Vesaharju

Olen samaa mieltä kuin toimittaja Sari Oksala, ettei mielipide tee päättäjästä jääviä (HäSa 17.12.). Hattulan valtuustossa syyllistetään hänet, joka toteaa, ettei keisarilla ole vaatteita. Jotta “huijarikankurit” voisivat jatkaa kyseenalaista toimintaansa!

Politiikan tarkkailija

Lehden numerossa 20. marraskuuta kirjoitettiin, että Hauholla sähkövalo syttyi viimeisiin taloihin 1970-luvulla. Totuus on kuitenkin, että viimeinen asuttu talo sai sähköliittymän kesällä 1987. Oli siellä Hämeen Sanomien toimittajakin paikalla ja teki lehtijutun.

Hannu Hakala

Aivan uskomatonta että ehdotetaan Jannen syntymäkodin siirtoa. Siis kodin missä hän on syntynyt, ja viettänyt lapsuutensa. Talon vierustoilla lapsi on ottanut elämänsä ensiaskeleet sen aikaisessa Hämeenlinnan kaupungissa. Talon siirtämisen puolesta puhuvat eivät ymmärrä historiaa, eikä sen merkitystä.

Matteus

Vuorokato kurittaa bussimatkustajia! Kun ensimmäinen tunnin pikavuoro Tampereelle lähtee 13.35, niin vaihtoehtoja ovat kiskot tai kimppakyyti. Vaikka kuinka olisi liukuva työaika, ei sekään sentään tuollaiseen liukumaan veny.

Kiva, kiva, kaikki Tampereelle!

Nimimerkki Virveli, samaa mieltä ministeri Kiurusta, mutta silloin kun pääministeri Marin sanoi että “nyt saa elää”, niin sitä oli vaatimassa koko oppositio etunenässä ja myös muu hallitus Kiurua lukuun ottamatta. Että paras pysyä asiassa.

Eikka

Ruotsi toimitti 2015 hybridioperaatiolla Suomeen 15000 siirtolaista. Heidän asiansa on käsitelty ja veronmaksajien rahaa on palanut vähintäänkin satoja miljoonia euroja. Miksi Suomi neuvottelee palautuksista esim Irakin kanssa? Miksi Ruotsin ja silloisen hallituksen kolmen muskettisoturin masinoimia luvattomia siirtolaisia ei palauteta Haaparannan kautta Ruotsiin? Pitäisikö Ruotsin raja varmuudeksi aidata nyt ennen seuraavaa mahdollista hybridioperaatiota?

TALRÖR

Kiitos Veli-Matti Virtanen taitavasti kirjoitetusta ja erinomaisen asiallisesta pyöräilyinfraa koskevasta Alanurkka-kolumnista (HäSa 16.12.). Tekstin ilkikurisuus ja sarkasmi oli osuvaa.

Veijo

ABC-aseman taakse on saatava raskaan liikenteen tie. Nyt pakko ajaa oven edestä ja jos joku pieni lapsi menee kääntyvän rekan perävaunun alle, niin kuski ei häntä näe, kun on ajoneuvoyhdistelmä kääntymässä!

Juhani

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot