fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Veteraanipoliitikko Pertti Salolainen, keneltä Evo pitäisi pelastaa?

Valkea-Kotinen Kotisten aarnialueella Evolla vuosi sitten marraskuussa. Kuva: Soile Toivonen
Valkea-Kotinen Kotisten aarnialueella Evolla vuosi sitten marraskuussa. Kuva: Soile Toivonen

Veteraanipoliitikko Pertti Salolaisen (kok.) mielestä Evon pelastamisella alkaa olla kiire (HäSa 6.11.) Miltä tai keneltä Evo pitäisi pelastaa? Eikö ministeri luota Metsähallituksen kykyyn ja tahtoon vaalia ja varjella kansallisomaisuuttamme parhaalla mahdollisella tavalla? Salolaisen kannattaisi käyttää tarmonsa kotikaupunkinsa hiilivalkeiden sammuttamiseen. Luonto kiittäisi!

Mettäpöllö

Lue myös: Konkaripoliitikko Pertti Salolainen vetoaa Evon tiedekansallispuiston vastustajiin: “Kaikki järkisyyt puhuvat sen puolesta, että puisto on perustettava” (6.11.2021)

Hei, Näin minä tekisin, hyvä huomio (HäSa 8.11.), maksukortit ruokakassien sijaan saattaa kuulostaa ihmisarvoiselta korvaamaan kassien jonottamisen ulkona. Mutta varmasti tulee käymään niin, että monipäihdeongelmaiset nuoret realisoivat ne valuutaksi tai kortit kiristämällä varastetaan heiltä velkojen osamaksuna. Ja ydinongelma eli nälkä jää.

Kassialma

Nimim. Boomer (HäSa 8.11.), SDP:llä on vahvaa kokemusta eläkeläisten pettämisestä. Eikö SDP:n petetyistä lupauksista tälle vaalikaudelle saisi muka enää puhua: vappusatanen.

Korotuksia edelleen odottava

Eikö kaikkien viranomaistarkastusten hoitolaitoksiin pitäisi olla yllätyskäyntejä, eikä ennalta ilmoitettuja?

Merja

Hämeenlinnan uimahallissa eräs mies kertoi keräävänsä ja myyvänsä karpaloita. Minäkin päätin ostaa 10 litraa, tarkoituksena valmistaa karpalomarmeladia, jota olen valmistanut useita vuosia. Eipä siitä tullut marmeladia, vaan pahanhajuista ja -makuista “sotkua”, joka ei ollut syöntikelpoista ja josta sain kaupan päälle vatsakivun. Kerroin myyjälle ja hän lupasi maksaa rahani takaisin. Viikon päästä hän sanoi, ettei maksa, koska “tässä on sana sanaa vastaan”. Mielestäni ihmisellä pitää olla sen verran selkärankaa, että vastaa tekemisistään. Tässä tapauksessa se olisi tarkoittanut sitä, että hän olisi soittanut niille 20 henkilölle, jotka siihen mennessä olivat karpaloita ostaneet ja pyytänyt heidän tarkistamaan, olivatko karpalot syöntikelpoisia ja mikäli eivät ole, niin maksanut rahat takaisin.

Pettynyt ja petetty

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot