fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Vieraat ihmiset tunkevat samaan hissiin

Hissi on suljettu tila, jossa on vaikeaa pitää tarpeelliset turvavälit Forssalaisen hissin nappuloita. Kuva: Lassi Puhtimäki
Hissi on suljettu tila, jossa on vaikeaa pitää tarpeelliset turvavälit Forssalaisen hissin nappuloita. Kuva: Lassi Puhtimäki

Miksi ihmiset eivät ymmärrä, että samaan hissiin ei korona-aikana tulla vieraiden ihmisten kanssa? Varsinkaan, jos ei käytä maskia!

Ajattele toisia, älä ole itsekäs!

Kiitos luistelukentästä Hämeenlinnan torilla. Pikaisesti tarvitaan kuitenkin torille WC pienille ja suuremmillekin luistelijoille.

Mummeli

Lue myös: Torijää on timanttia (Hämeenlinnan kirje, 20.12.2020)

Hämeenlinnan hallinto-oikeus hylkäsi Hykin kaavasta tehdyn valituksen. Joten kaupunki saa purkaa vanhan epäkelvon koulurakennuksen ja rakentaa uuden. Olen täysin samaa mieltä. Saadaan uusi nykyaikainen ekologinen koulurakennus, sekä uusi liikuntatila ja lähikirjasto. Valittaja arkkitehti Huuhka on vedonnut mm. kulttuuriarvoihin, joita HAO ei pitänyt merkittävinä. Rakennuttamispäällikkö Markku Rajala totesi, että Hykin kiinteistö on paljon huonommassa kunnossa kuin Tuomelan koulu oli. Siitä ei jäänyt kuin runko ja osoite!. Toivon sydämeni pohjasta, että valittaja tyytyy HAO:n ratkaisuun, eikä tee lisävalituksia. Jatkovalitukset olisivatkin haitallista kiusantekoa. Järjen pitää voittaa tunteet.

Heikki Notko

Lue myös: Hätilän koululaiset pääsevät vihdoin parakeistaan (29.12.2020)

Ikuisesti oranssille (HäSa 30.12.) peukut. HPK:n hallituksen kannattaisi jo puuttua peliin ja aloittaa lomauttamisen vaikka kerhon johdosta, kun mihinkään ei reagoida!

Tukijat vähenevät

Rengon joulupolku ansaitsee suuret kiitokset. Hienosti toteutettu valoineen ja musiikkeineen. Kynttilälyhdyt matkan opastajina tuovat lisätunnelmaa. Vielä ehtii tutustumaan 6. tammikuuta asti.

Perheen kanssa ulkoillut

 

Nimi mukaan viestiin

Edelleen huomattava osa kirjoittaista lähettää viestinsä palstalle ilman lähettäjänimeä.

Nimen puuttuminen on useimmissa tapauksissa julkaisun este.

 

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot