fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Viipurintien ja kymppitien risteykseen toinen kaista, kiitos

Ota kantaa tekstiviestillä. Viestin alkuun tunnus HS (välilyönti) ja kerro mielipiteesi. Muista myös nimimerkkiä käyttäessä kertoa nimesi ja paikkakuntasi. Kuva: Mostphotos
Ota kantaa tekstiviestillä. Viestin alkuun tunnus HS (välilyönti) ja kerro mielipiteesi. Muista myös nimimerkkiä käyttäessä kertoa nimesi ja paikkakuntasi. Kuva: Mostphotos

Milloinkahan saataisiin Viipurintien ja kymppitien risteykseen Viipurintieltä oikealle lähteville oma kaista? Tietä ei tarvitsisi paljoakaan leventää ja päällystää. Nykyinen käytäntö on, että Turkuun päin lähtevät ajavat oikeata piennarta vasemmalle kääntyvän ohi, homma toimii ja liikenne sujuu, vain päällyste puuttuu.

Varovasti matalalla autolla

“Hyvin menee, herrat nauravat” sanonta tulee hakematta mieleen kun katsoo EU:n johtokaksikon ilakointia Hämeen Sanomien kuvassa 22.7. Ilmeet kertovat että “saatiipa taas pitkätukkaisia jymäytettyä!”.

Nettomaksaja

Vuoden paras uutinen: Sipilä jättää eduskuntahommat. Ei enää keksi uudistuksia, joita saa monta vuotta korjata.

Mummeli

EU:n uusi avustusratkaisu on suuntausta liittovaltiokehitykseen. Taloutensa itse rationaalisella talouspolitiikalla hoitaneet harvat maat, kuten Suomi, joutuvat nyt avaamaan kukkaronsa. Eikö ennemminkin päinvastoin olisi ollut syytä menetellä, eli palkita näitä harvoja valtioita antamalla niiden edelleen esikuvallisina muille jatkaa talouslinjaansa. Suomen ja muiden menestysvaltioiden johto kävisi neuvoen opettamassa talousmalliaan muille.

Heti

Mitähän Suomelle olisi jäänyt käteen EU:n budjettineuvotteluista, jos maamme pääministerinä olisi ollut nykyinen perussuomalaisten puheenjohtaja? Puskista on hyvä huudella. Kannattaa vaan jatkaa kirvesvarsien kiillottamista ja jättää politiikka muille.

Ei perussuomalainen

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot