fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Voisiko poliisi jo puuttua sähköpotkulautailuun? – Nuoriso ajelee kolme päällä!

Muita: "Jokainen itseään kunnioittava pikkujulkkiskin ehättää kertomaan, kuinka ihanan hyviä ystäviä he ovat olleetkaan Veskun kaa."
Sähköpotkulautailua Helsingissä Pasilan aseman lähellä. Kuva: P�ivi Tuovinen

Voisikohan poliisi mitenkään puuttua sähköpotkulautailuun, kun nuoriso ajelee jatkuvasti kaksi tai kolme päällä?

Pampula

Marja Tolonen yksinkertaistaa tekstissään (HäSa 16.8.) väitteellään, ettei vanhassa kuusimetsässä ole elämää. Etsivä löytää kyllä.

ReiPan

Nimimerkki Mitä tekee hallitus, ei mitään!!! kirjoitti (HäSa 15.8.), että ”Saksan ja Suomen punavihersiirtymä on aiheuttanut energiakriisin Suomelle”. Energian hinnat ovat nousseet Venäjän hyökkäyssodan takia ja sotatalous näkyy kaikissa hinnoissa. Sähkön hinta noussee niin kauan kuin Putin käyttää maakaasua aseena Eurooppaa vastaan. Polttoaineiden hinnat kääntyivät laskuun, kun hallitus laski jakeluvelvoitetta. Alle kahden euron litrahintoja jo bongattu.

Mirka Soinikoski, kansanedustaja (vihr.), Hämeenlinna

Lue myös: Mirka Soinikoski (vihr.): Vihreä siirtymä ei ole syypää energian hintaan – Kulutuksen vähentäminen on tehokas keino vastata energiakriisiin (mielipidevieras 13.8.)

Hämeen Sanomissa otsikko: Koulukyytien ongelmat johtuvat tiedonkulun puutteista!? Tänä päivänä tiedonkulku ei ole ongelma, vaan vastuuhenkilöiden tehtävien laiminlyönti!

H.O.V.

En ole koskaan ollut mikään Vesku-fani. En ole liioin pitänyt Uuno Turhapuro -elokuvista. Se ei ole mikään ongelma, koska telkkarin voi kääntää myös toiselle kanavalle. Nyt vaan tuppaa olemaan ne vaihtoehtokanavatkin täynnä Vesa-Matti Loiria. Jokainen itseään kunnioittava pikkujulkkiskin ehättää kertomaan, kuinka ihanan hyviä ystäviä he ovat olleetkaan Veskun kaa. Silloin joskus. Kyllä Veskun on täytynyt olla joku yli-ihminen. Ja hänen lauluäänensä muistuttaa sumussa eksyneen sisävesihinaajan huutoa Saimaalla.

Rauha hänelle

Vain saksalaisten härskiys kestää tämänkin: omissa EM-kisoissa, oma hyvästä syystä hylätty kymmenottelija saa armon ja juoksee yksin aitajuoksun uudelleen! Ei ihme, ettei EU:ssa Venäjä-pakotteet oikein ”etene”?

Voi hyvää päivää

Diabetes lisääntyy yhdessä lihavuuden kanssa. THL:n lihavuuskartta kertoo, että naisten ylipainossa kärjessä ovat Etelä-Karjala (lihavien osuus 28,1 prosenttia), sekä Kanta-Häme (28 prosenttia) ja Pohjois-Savo (27,9 prosenttia). Kukaan ei kunnan terveyspalveluista vastannut, että mitä tukea ylipainoinen nainen saa? Puntarilla seisottaminen, vyötärön mittailu, sekä 1800-luvulla keksityllä painoindeksilaskelmalla kuittailu ei ole auttanut. Onko painonhallintaryhmiä, ravintoterapiaa, psykologista tukea?

Moiteko auttaa?

Kun 105-päiväinen talvisota marraskuussa vuonna 1939 alkoi, läntinen maailma seurasi sitä tiiviisti, johtuen muun muassa siitä, ettei muita sotia noina päivinä käyty. Suomen tehokas, urhea puolustautuminen kohotti maan mainetta. Suomalaisiin iskostui selviytymistaistelun kokemusasiantuntemusta siinä määrin, että jälkipolvetkin ovat perineet siitä osansa. Suomalaiset kykenevät arvioimaan realismin pohjalta nykypäivänkin sotilaallisia konflikteja.

Tietoisina

Pidän liki tärkeänä, että Antilla on Edmontonissa digilehti saatavilla ja luettavissa. Teen selväksi että ilman Petterin pelillisiä ohjeita ei pikkuleijonat pyttyä nostele.

Matteus, Riihimäki

Tekstaa mielipiteesi numeroon: 13300

Alkuun tunnus HS

-välilyönti

-mielipiteesi

-mahdollinen nimimerkkisi

-muista aina nimesi ja paikkakuntasi!

Menot