Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Yksikin pimeä autoilija on liikaa

Tässä autossa on valoja päällä liiankin kanssa. Kuva: Rauno Lahti
Tässä autossa on valoja päällä liiankin kanssa. Kuva: Rauno Lahti

Autoilijat! Ajovalot palamaan, hämäryyttä on tarpeeksi!

Yksi kulkija

Parhaiten pimeällä kelillä bussikuskin huomion kiinnität heiluttamalla kättäsi niin kauan, että näet bussin vilkun menevän päälle. Yksi heilautus menee helposti kuskilta ohi. Kädessä on hyvä olla heijastin, tai vaikkapa näyttää puhelimesta valoa. Vinkkinä myös, että Walttikortin kotelon toinen puoli on heijastava.

Leevi Vekka

Tosi typerää tuhlata rahaa moneen kohteeseen. Eikö kaupungin johto ole keksinyt, että areenan voisi rakentaa torille. Keskittämistä parhaimmillaan?

Hölmölästä kotoisin

Lehti uutisoi (HäSa 17.1.), että Hämeensaareen suunniteltavan areenan kumppanuussopimus on allekirjoitusta vaille valmis. Toisena osapuolena on yritysryhmä, jonka tarkoituksena lienee toimia monitoimiareenan toteuttajana. Tutkivat journalistit valvokaa, että yritysryhmään ei pesiydy ns. kaupungin miehiä, eikä naisia) valvomaan omia eikä sukulaistensa etuja.

Jäljet pelottavat

Meidän vihreä/sd. liikenneministeri esitti ratkaisuksi liikenteen päästöjen vähentämiseksi, että harrastusten järjestäjät alkaisivat hakea harrastajat kotoaan harrastuspaikoille, hohhoijaa!

Vaihdetaan hallitus

Eipä näytä sään haltijakaan onnistuvan tuomaan säästöjä tähän kaupunkiin.

Zefyros

Lue lisää:https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame/lauha-talvi-ei-tuo-saastoja-katujen-kunnossapitoon-1014587/

ikävä yllätys, kun kaupan makeishyllystä löytyi villakoiria ja kassalinjan loppupäässä on aamulla edellisen päivän roskat. Olisi korkea aika saada siivoojat takaisin kauppoihin.

Mira

Ennen kuin oppilaista saatavat valtionosuudet jaetaan, oppilaille ja vanhemmille kuuluu nyt tieto. Missä Parolan lukiolaiset opiskelevat loppukevään? Hämeenlinnalaisia emme ole – emmekä sellaiseksi tule.

Laadusta laaduttomaan

Hieno kirjoitus evakkopoika Matti Savonjouselta (HäSa 17.1.) Sodissa ollut ja sen jälkeinen sukupolvi oli vielä kaiken lisäksi nykyajattelun mukaan mitätöntä porukkaa. Olivat mokomat pääosin kouluttamattomia, toisin sanoen mihinkään kelpaamattomia, eivät edes töihin ja olivat ilman vähintään kymmenen sanan mittaisia vieraskielisiä titteleitä. He olivat ainoastaan työtä tekeviä työihmisiä, jotka tulivat toimeen ilman hulluuksia, jopa ilman ruokaa, jos rahaa ei ollut. Eivät myöskään jättäneet velkojaan seuraaville. Nykyiset polvet jättävät niitä usealle tulevallekin sukupolvelle. Kenen syy? Ikääntyvän väestön!

Ventke

 

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, nimesi, mahdollinen nimimerkkisi sekä yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja mahdollinen nimimerkkisi sekä yhteystietosi.

 

Päivän lehti

25.9.2020

Fingerpori

comic