fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Yritykset eivät pysy pystyssä pelkällä pyhällä hengellä

Tekstaa mielipiteesi Hämeen Sanomiin. Viestin alkuun tunnus HS (välilyönti) ja mielipiteesi. Muista myös nimimerkkiä käyttäessäsi nimesi ja yhteystietosi (paikkakunta). Kuva: Mostphotos
Tekstaa mielipiteesi Hämeen Sanomiin. Viestin alkuun tunnus HS (välilyönti) ja mielipiteesi. Muista myös nimimerkkiä käyttäessäsi nimesi ja yhteystietosi (paikkakunta).

Hämptonin palveluja tuottavat pk-yritykset eivät pysy pystyssä pelkällä pyhällä hengellä! Käytä juuri NYT kaikkia palveluita: osta kevätvaatteet, laukut, kengät, osta herkku kahvilasta ja käy kampaajalla. Koronan mentyä ei näitä ole saatavilla, jos asiakasmäärät nollaa tänään ja ensi viikollakin. Paikalliset palvelut tarvitsevat Sinua tänäänkin! Ethän halua minua työttömäksi ja lopulta Sinun ja yhteiskunnan elätiksi?

Myyjä

Nyt olisi oivallinen paikka vuokranantajien kantaa kortensa kekoon ja antaa pienyrittäjille vapautusta vuokranmaksusta.

Utopiaako

Kuka kauppias tai vastaava seuraa pääkaupungin kauppiaita koskien niin kutsuttujen riskiryhmien poikkeavaa aukioloa esimerkiksi kelo 6–7 aamusella. Asiakkaita riittäisi.

+ 70

Marmattajat, marjatertut ja muut. Lukekaa nimimerkin Politiikan tarkkailija tekstiviesti (HäSa 18.3.). Mistä tietää, milloin henkilö on tosissaan ja koska leikillään? Ei mistään! Eipäs, juupas. Suhtaudun toriparkkiin neutraalisti. Tuskin tarvitsen, kun on Goodmanin ilmaiset parkkipaikat. Valtuusto päättäköön siitäkin asiasta.

Heikki Notko

Assin suunnittelutoimiston pihassa on niin pitkä rivi autoja, että sen perusteella suunnitelmien pitäisi valmistua helposti vuodessa. Paljonko ovat suunnittelun todelliset henkilöstö- ja toimistokulut kuukaudessa?

Toimittajalle töitä

KD:n valtuutettujen puheet köyhistä lapsista (valtuuston kokous 16.3.) olivat leimaavia. Köyhyyden lisäksi lapsi leimattiin yksinäiseksi, koulussa pärjäämättömäksi luuseriksi, siksi että syntyi vähävaraiseen perheeseen. Höpö! Lapsiperheellisyys itsessään, tutkitusti, köyhdyttää Suomessa. Poliitikot sote- ja sihylautakunnassa voisivat tehdä vaikuttavuusarvioita ennen päätöksiään, niin eivät itse syventäisi perheiden ahdinkoa.

Kouluverkon köyhdyttämä

Väyrynen keskustan johtoon -mielipide oli kai vitsiksi tarkoitettu.

Vai?

“Rajat kiinni-ajattelu” on nyt suomalaistenkin huulilla toivoa antavasti. Niin lienee muissakin EU-maissa. Sisärajoista haetaan nyt hyötyä, ja näin Schengen-sopimuksen vapaata liikkuvuutta ei nyt puolusteta vähääkään. Vaikka kysymys onkin taudin leviämisen jarruttelusta, niin onhan jo vuosia Schengen-alueella, Suomessakin, todettu, että mm. rikollisuus hyötyy ja pakolaiset voivat hakeutua vapaasti itse valiten vaikka Suomeen.

Rajansa kaikella?

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, aina nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä lyhyesti yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

 

Menot