fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoita: Tutustumismatka Hämeenlinnaan vaihtui harmiin, kun melkein kaikki oli kiinni

Kuvituskuva. Kuva: Tapio Tuomela
Kuvituskuva: Tapio Tuomela / HäSa, arkisto

Varasimme heinäkuisen maanantaipäivän Hämeenlinnaan tutustumiseen. Kokemuksesta tuli pettymys, koska 70 % paikoista, joihin oli aikomus mennä, olivat kiinni! Onneksi oli pyörät mukana ja saimme ihailla kauniita maisemia ihan ilmaiseksi!

Marja-Liisa Saarenmaa, Pori

Voisiko joku päivittää nettiin Kanta-Hämeen koronarokotusryhmiä? Nyt viimeisenä ryhmänä siellä on muu aikuisväestö, kaikki ei pakosti ymmärrä että se sisältää myös alle 18-vuotiaat. Laittakaa sinne 6. kohdaksi tuo alle 18-vuotiaat. Ja sitten myös olisi tärkeää että rokotukset jaettaisiin syntymävuoden mukaan nuoremmille, eikä iän. Nyt osa samalta luokalta on jo saanut piikin ja osa saa sen mahdollisesti vasta tämän vuoden lopussa. Kai se olisi tärkeää että samassa tilassa olevat olisi suht yhtäaikaa rokotettuja. Vai onko nämä iät kiveen hakattuna, ettei sitä voitaisi muuttaa syntymävuodeksi?

Mikko S

Hyvä että maanomistajan oikeus on sulkea Hakoisten linnavuori. Kukaan ei jatkuvasti jaksa siivota. Siellä missä ihmiset kokoontuu on aina paljon roskaa.

Siivooja

Kyllä aikuisilla on vastuu alaikäisestä iltasoiton soittajasta, piste. Jos kirkon henkilöstö oli tietoisia pihapiirin kahakoinnista, niin olisivat itsekin voineet vastata iltasoitosta lauantai-iltaisin. Väkivaltaa tehneen vastuuta ei kukaan varmaan kyseenalaista ja teko meni poliisin tietoon.

Torille ratsupoliisi?

Lue myös: Lyhyesti lukijoilta: Kenen mielipidettä tulisi uskoa – Onko Kirkkopuisto aiempaa levottomampi? (21.7.)

Koronapandemia ei muuta maailmaa, ainakaan ahneuden osalta. NoHo Partnersin toimitusjohtaja esittää nyt työntekijöiden sunnuntailisien pienentämistä tai poistamista: no sillähän varmasti saadaan alalle lisää työntekijöitä ja asiakkaille parempaa palvelua? Seuraavaksi varmaan itsepalvelun määrää pyritään myös lisäämään kuppiloissa?

Voi hyvää päivää

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot