Mielipiteet

Mielipide: Onko kotikaupunkimme demokraattisesti johdettu?

Kuva: Muu
Kuva: Muu

Laillisuus, oikeudenmukaisuus ja selkeys kuuluvat mielestäni demokratiaan, mutta harhaanjohtaminen sitä vastoin ei.

Suomi on demokraattinen maa, mutta onko kotikaupunkimme Hämeenlinna demokraattinen?

Jokin aika sitten kaupungissamme kokoomuslainen johto julkaisi Hätilän kokoomuksen nimissä kannattavansa kaupunkiimme toriparkin perustamista.

 

Haluaisin todella nähdä ko. ryhmän laatiman listan allekirjoittajista, koska tiedän ja tunnen monia Hätilässä asuvia kokoomuslaisia, joilla on eriävä mielipide asiasta.

Miten oikeudellista ja erehdyttävää toiminta onkaan? Mielestäni se on tahallisen harkitusti harhaan johtavaa.

Kuten nyt tämä hämeenlinnalaisille annettu mahdollisuus äänestää asiasta epämääräisin kysymyksin, joiden päämääriä on vaikea hahmottaa oman selvän kantansa ilmaisemiseksi.

 

Mielestäni jokaisen iästä, koulutustasosta tai muusta seikasta johtumatta, tulisi voida selkeästi, ilman minkäänlaisia mahdollisia tulkinnallisia jatkumoita, vastata kysymykseen kannattaako toriparkkia vai ei laittamalla rastin ruutuun tai ympyröiden kohdan kyllä tai ei.

 

Hämeenlinna ei todellakaan kaipaa tällaisia kaupunkisuunnittelijoita tai päättäjiä, jotka eivät tiedosta olevansa vastuussa suunnitelmistaan ja päätöksistään valitsijoilleen, vaan toimivat itsepäisesti ja omavaltaisesti kaupunkilaisista piittaamatta.

 

Menot