fbpx
Mielipiteet

Mielipide: Pride – liputusta epävarmuudelle ja lasten ahdistukselle?

Pride-tapahtuman osanottajia lauantaina Senaatintorilla Helsingissä. Kuva: MAURI RATILAINEN
Pride-tapahtuman osanottajia lauantaina Senaatintorilla Helsingissä. Kuva: MAURI RATILAINEN

On erikoista, että pieni marginaalinen ihmisryhmä tarvitsee viikon marsseja pääministeriä myöden, kaupungin johdon myöntämiä liputuksia kaupunkeihin: koko maan pitäisi yhtyä heidän markkinoimaansa “tasa-arvoon ja rakkauteen”.

Eikö tämä juuri todista, miten heikolla pohjalla ollaan, sisäisestä epävarmuudesta, jota koko yhteiskunnan pitäisi pönkittää, pitäisi kulkea heidän mukaansa.

Historiasta tiedämme, miten Venäjän vallankumouksessa toteutettiin Kommunistisen manifestin periaatetta tuhota kristinusko hajottamalla ydinperhe: äiti, isä ja lapsi.

Helpon avioeron ja avosuhteitten lisääntyessä syntyi hylättyjen ja rutiköyhien naisten ongelma. Sen seurauksena muutamassa vuodessa muodostui seitsemän miljoonan katulasten ryhmä, jotka elivät hirveissä oloissa.

 

Nyt markkinoitu uusi sukupuoli-ideologia esittää, että ihmisellä tulisi olla vapaus määrittää oma sukupuolensa ja seksuaalisen suuntautumisensa. Kaikkia suuntautumisia tulisi pitää samanarvoisina julkisuudessa ja kouluopetuksessa.

Seksuaalisuuteen on kiellettyä soveltaa moraalisia arvioita, kuten mikä on oikein ja väärin, hyvä ja paha. Vaihtelevat seksuaaliset mieltymykset eivät tuo yhteiskunnallista turvaa.

Samaa sukupuolta olevien parien suhde erottaa lapsen aina joko biologisesta isästään tai äidistään ja jättää lapsen kamppailemaan puuttuvan isän tai äidinkaipuun kanssa loppuelämäksi.

 

Kristillinen avioliitto on normaali ilmentymä miehen ja naisen seksuaalisuuden toteuttamisesta. Lapsi tarvitsee isän ja äidin.

Opetushallituksen kanavoima transideologia luo lapsiin sukupuoliahdistusta. Kun lapsille opetetaan, että ihminen voi syntyä väärään ruumiiseen ja että sukupuoli on vaihdettavissa.

 

Lapsia pitäisi varjella tällaiselta ja antaa heidän rauhassa kasvaa.

Ruotsissa joukko lääkäreitä ja psykiatreja vastustaa sukupuolenvaihdosleikkauksia. Siellä on lapsia, jotka ovat kokeneet olleensa “koekaniineja” kivulloisissa leikkauksissa, he haluaisivat palata biologiseen sukupuoleensa, mutta eivät enää voi. Heistä on tullut elinikäisiä potilaita hormonihoidoille.

Kansanedustaja Mirka Soinikoski (HäSa 28.6.) toivoo hallituksen uuden sukupuoli-ideologian lisäävän syntyvyyttä. Lisääkö geneettisiä orpoja?

Mille me siis liputamme: ihmisen loppumattomille mieliteoille, vapautukselle Jumalasta ja Raamatusta?

Menot