Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Ei lääkäreillä ole hajuakaan todellisesta sote-työstä – Ajavat vain terveydenhuollon etuja

Sote-väki rynnisti aluevaltuustoon: sote-taustaisia on yhteensä 27. Hoitajia 12, lääkäreitä 4 ja muita sote-osaajia esimerkiksi sosiaali-alan työntekijöitä ja asiantuntijoita 11. Mielestäni vain viimeiset, korkeintaan 11 ovat sote-osaajia. Itse sote-työläisenä totean, ettei terveydenhuollossa, varsinkaan lääkäreillä ole hajuakaan sote-työstä. Pelkäänpä, että terveydenhuolto tulee ajamaan nimenomaan terveydenhuollon etuja eli omia etujaan. Taitaa sote jäädä jalkoihin.

Kiltit ja alentuvat osaajat

Vaalitulosten uutisointia lukiessa hämmästyttää suuresti äänten laskijoiden numerotuntemus! Miten voi numerot 6 ja 9 olla tunnistamatta? Voiko luottaa muutenkaan tulosten oikeellisuuteen? Pitäisikö virkailijoina toimiville järjestää ennen vaaleja numeroiden tunnistuskurssi?

Realisti

Jo se Antti aloitti. (Antti Leinikan mielipide, HäSa 26.1.) Vaalit meni jo. Julkinen parjaaminen on alentavaa. Keskityhän hommiin sillä mandaatilla, jonka sait. Et tavoillasi rakenna mitään.

Marjaterttu

Onhan se hyvä, että postilaiset noudattavat hyvää käsihygieniaa. Mutta saisivat silti noudattaa myös tieliikennelakia. Mopolla ajavat ilman kypärää ja pitkin jalkakäytäviä. Ja jalkakäytävällä myös autolla, ainakin Parolantiellä! ‘

Jalankulkija

Rantareittiä hoidetaan hyvin, mutta rantareitiltä Hämeenkujalle vievän käytävän hoito on jatkuvasti aivan retuperällä. Nytkin se on kuin luistinrata. Vieressä olevaa parkkipaikkaa kyllä hoidetaan. Kuka lienee se, joka jättää hommansa hoitamatta.

Paikalla liukastellut

Voi, voi kyllä täällä meillä tehdään ihmeellisiä asioita, nyt joitakin Päivi Räsäsen 120 euron sakkoja puidaan oikeudessa. Mitä tällainen näytelmä maksaa veronmaksajille, eikö näitä voi jonkin sovittelun kautta hoitaa.

Muija Hämeestä

Mainiona Naton mainostempauksena tämä käsittämätön sodan uhan lietsonta toiminee. Tässä lienee siis uusi megavouhotus-trendi ilmastonmuutoksen ja koronan jälkeen.

Matti Mikkola, Renko