Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Pyöräilepä itse keskustassa liikenteen – ja lumen seassa

Muita: On päivänselvää, että kaikkien lääkäreiden taidot eivät ole samalla tasolla.

Pyöräilijöiden puuttumista Hämeenlinnan keskustasta ihmetelleelle nimimerkille Että silleen (HäSa 2.2.), paha siellä keskustassa on ajaa pyörällä, kun ei ole kunnon pyöräteitä. Sopii kokeilla ajaa autojen seassa.

Työmatkapyöräilijä

Kiitos Tapio Leppäselle mielipiteestä, joka koski kirjaston kireitä rajoituksia (HäSa 2.2.). Olen täysin samaa mieltä. Kirjastohan ei suoranaisesti tuota taloudellista voittoa niin ei ole näköjään väliä, miten kulttuurinälkäisiä kuritetaan ja holhotaan…

Netitön

Kiitos Hämeen Sanomille jutusta (HäSa 2.2.), jossa kerrottiin Kaurialan lukiosta eläkkeelle jäävästä opettaja Juha Lahdesta. Hänen nimensä on jäänyt meidän perheessäkin hyvällä tavalla ikuisiksi ajoiksi mieleen. Nyt 24-vuotias tytär muistaa aina vuosia sitten Lahden lausumat kannustavat sanat, joilla oli suurta merkitystä nuorelle ihmiselle. Lahden tapaisia opettajia tarvitaan. Kiitos.

Äiti Turengista

Pohjantähti saanut asiakkaita noin 20 000 lisää kahden viimeisen vuoden aikana (HäSa 31.1.). Korkealaatuiseen asiakaspalveluun halutaan panostaa ja kuitenkin työntekijöitä vähennetään jälleen kerran.

Ristiriita

Hämeenlinnalaislääkärit kannattavat pitkäaikaista potilas-lääkärisuhdetta (HäSa 2.2.). Olen eri mieltä. En saanut hoitoa helposti todettaviin, pitkälle edenneisiin verenpaine- ja sepelvaltimotautiin Hämeenlinnan terveyskeskuksesta. Palveluntarjoajan vaihtaminen pelasti minut jopa kuolemanvaarasta, vakavia syntyneitä vauriota ei enää voinut korjata. On päivänselvää, että kaikkien lääkäreiden taidot eivät ole samalla tasolla.

Määrä ei korvaa laatua

Te kaikki “tapahtumateollisuuden” ja MaRan edustajat julkisuudessa: yhäkö te annatte ymmärtää, että koronapandemia on Suomessa hallituksen ja päättäjien syytä? On paljon muita koronan oikeasti kiusaamia ja vammauttamia! Mikäli ette pärjää valittamatta joka tuutissa, muuttakaa ulkomaille tai menkää oikeisiin töihin.

Voi hyvää päivää

Miksi meillä suomalaisilla tuntuu olevan kauhia hinku miehitettyjen maiden listalle? Nato-maat Euroopassa ovat olleet pääosin miehitettyjä maita viime maailmansodassa, osa jopa mennessä ja tullessa.

Ventke

Ministeri, urheiluasiainhoitaja Kurvinen ei lähdekään Pekingin olympialaisiin. Vaikka kyseessä “ei ole poliittinen ratkaisu”, niin taitaa silti taustalla olla puheenjohtaja Saarikon erinomaisen ystävällinen kehoitus? Tuuliviiri on laskeutunut!

Vassari

Koronapandemian yhteydessä puhutaan mediassa “laumasuojan” käsitteestä, ajankohtaisesti nyt erityisesti sen saavuttamisesta. Se saavutetaan kun käytännössä riittävän suuri osuus väestöstä on saanut immuniteetin taudille. Tartuntakäyrä kääntyykin laskuun. Nyt Ruotsissa laumasuoja lienee syntymässä. Eli ihminen, kädellinen nisäkäs (Homo sapiens), on kenties voittamassa taudin kevään kuluessa monissa maissa, Suomikin mukaan lukien.

O.K.!