Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Kaivoparkin kansi toimisi mainiosti linja-autoaseman väistötilana – Moottoritien kate olisi hyvä pysyväksi paikaksi

Muita: “On se hienoa, että jaksetaan kaivella ihmisen tekemisistä kaikki, ainakin oman mielipiteen vastaiset asiat jopa 50 vuoden takaa.”

Kaivoparkin kansi toimisi erinomaisena linja-autoaseman väistötilana. Sinne mahtuisivat myös Onnibussin pysäkit. Samalla varmistuisi sekin, kuinka hyvä paikka moottoritien kate linja-autoasemalle olisikaan.

Keskustasta

On se hienoa, että jaksetaan kaivella ihmisen tekemisistä kaikki, ainakin oman mielipiteen vastaiset asiat jopa 50 vuoden takaa kuten Taisto Talvensaari teki Erkki Tuomiojan kohdalla (HäSa 20.4.). Motiivi jutulle kävi selväksi letkautuksesta pääministeri Sanna Marinin (sd.) suuntaan. Yhtään ei Talvensaarta näytä häiritsevän esimerkiksi se, että kansanedustaja Petteri Orpo (kok.) matkustaa Yhdysvaltoihin keskustelemaan Suomen mahdollisesta Nato-hakemuksesta. Kenenkähän mandaatilla? Mitä hän siellä puhuu?

Jaska

Hämeenlinna sai joki aika sitten uuden hyvä kaupunginjohtajan, Olli-Poika Parviaisen, joka on jo pienen ajan kuluessa osoittanut pätevyytensä johtajana, joka kuuntelee sekä sanoo mielipiteensä selvästi myös liikkuessaan ihmisen parissa ja näin esimerkillään osoittaa tavallinen ihminenkin voi kertoa huolensa hänet tavatessaan. On hyvin yleistä, että johtotehtävissä olevat vieraantuvat tavallisista ihmisistä ja syntyy kuppikuntia, joissa päätetään asioista ja jotka hyödyntävät eniten omia tuttuja piirejä.

Teijo Pullinen

valtuutettu (ps.), Hämeenlinna

On täysin turha syyttää hoitajajärjestöjä, jotka pyrkivät ainoastaan takaamaan jäsenistölleen riittävän toimeentulon! Kaikki alkoi EK:n poistuttua keskitetyistä palkkaratkaisuista. Sen jälkeen varsinkin kunta-alan työnantajat, viimeksi demarIministeri Lindenin tuella, yrittävät kyykyttää työntekijöitään! Tulevien joukkoirtisanoutumisten seuraukset ovat yksinomaan työnantajapuolen vastuulla!

Voi hyvää päivää

Julkishallinnon palkkataulukoihin tulisi viipymättä saada kiinteä yläraja. Palkkakatto voisi olla esimerkiksi 6 000 euroa kuukaudessa. Kaikkia eläkkeitä koskeva eläkekatto yhteensovittamisineen voisi olla 3 500 euroa kuukaudessa? Tätä kautta kertyviä varoja voitaisiin osittain käyttää alempien palkkojen ja eläkkeiden korottamiseen. Sosiaalituet tulisi samalla säätää vastikkeellisiksi. Lähes jokainen pystyy tekemään jotakin työtä ja näin auttamaan itseään. Palataan nykyiseen sitten, kun Suomesta löytyy öljyä?

Vilosohvi