Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Koirat olisi hyvä pitää kytkettyinä metsäpoluilla liikuttaessa

Koirat olisi hyvä pitää kiinni myös metsäpoluilla varsinkin näin koirien kiinnipitoaikaan. Lisätietoa kiinnipitoajasta perusteluineen löytyy mm. Kennelliiton sivuilta. Koiran pitäisi ainakin olla välittömästi kytkettävissä. Tokkopa 10–20 metrin päässä ulkoiluttajastaan oleva koira on välittömästi kytkettävissä, varsinkaan jos se ei ensimmäisestä tai toistuvasta ulkoiluttajan pyynnöstä mene luo.

Luonnon eläimet huomioiden

Heikki Hietanen (HäSa 21.4.), eiväthän asiat voi olla politiikassa niin, että jonkin urheiluseuran puheenjohtaja rupeaa akiteeraamaan kunnan päättäjiä suuruudenhullulla ajatuksella tekojäästä. Kyllä Hämeenlinnassa on tärkeämpiäkin asioita, jotka pitäisi laittaa kuntoon. Järjenkäyttö talousasioissa on sallittua.

Pentti Ranta, Hämeenlinna

Rauno Lahti vei sanat suustani alanurkassaan (HäSa 15.4.). Mielestäni kirkko on jo paikkana kulttuurihistoriallisesti ja arkkitehtonisesti elämyksellinen paikka lapselle, kirjastossa käydään joka viikko. Vanhemmat jotka sallivat lapsilleen monipuolisen ja yhdenvertaisen kasvatuksen, ymmärtävät elämän monipuolisuuden. Lapsi tarvitsee tietoa ja omaa kokemusta, jotta voi aikuisena päättää, mihin uskoo.

Eeva-Liisa Visala, Parola

Kiitos Paula Susitaival! Tekstisi Ihmiseksi kasvanut kansakunta (HäSa 20.4.) palauttaa mieliin “maailman onnellisimman” maamme pitkät juuret. Tack Snellman, suomalaisuuden hienon tarinan paras vauhdittaja.

Liput salkoon 12.5.

Muistatteko vanhan Postipankin, josta tuli Sampo-pankin kautta Danske Bank. Mitä ihmettä on tapahtunut pankille Danske Bankille, kun sen konttoriin ei pääse kuin ajan varaamalla asiakaspalvelusta, vaikka ei ole enää koronapandemiaa. Asiakaspalvelunumerosta kukaan ei vastaa kahteen tuntiin puhelimeen, kukaan ei vastaa chattiin, eikä kukaan vastaa asiakaspalautteeseen. Nettitunnusten aktivointi vaatisi konttorikäynnin, mutta sinne ei pääse kuin pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, ilman ajanvarausta. Ajanvarausaika menee kolmen viikon päähän ja jos tarvitsee maksaa jotain tililtä, ennen pankkitunnusten aktivointia, niin Danske Bankin virkailija kehottaa käyttämään postilaatikkoon laitettavia maksukuoria! DB:n digiloikka on Postipankin tasolla, eivätkös kyseiset kuoret olleet jo 1980-luvulla käytössä. Voi vanhoja ihmisiä, millaiseen rahastukseen heitä puhelimen jonotusajoilla saatetaan.

Digiajassa