Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Teppo Turjan (ps.) mielestä Assi-sairaala on karmea virhe

Muita: “Eipä taida kokoomuksen hämäläinen kansanedustaja tuntea vaalipiirinsä yritysten tarpeita.”

Assi-sairaala on karmea virhe. Lopullinen hinta nousee puoleen miljardiin ja tilat esimerkiksi ensiavussa jäävät auttamattoman pieniksi. Toimiva nykyinen sairaala tuhotaan aivan suotta.

Teppo Turja

aluevaltuutettu (ps.) ja asiakas

Lue myös: Tuoreimmat ennusteet sen vahvistavat: Assi-sairaalaa ei saada käyttöön alle 400 miljoonalla eurolla – Riskeihin on varattava lisää rahaa (3.5.2022)

Kaupungin ilmanlaatu on todettu huonoksi. Kaupunki voisi omalta osaltaan parantaa tilannetta poistamalla ainoat jäljelle jääneet talvihiekat Kaivokadun kulman puutalokorttelin ympäriltä. Ne eivät häviä yhtä helposti sään mukana kuin talven lumivallit.

Allergikko

Kummallista touhua Käikälässä Rantatiellä. Syksyllä tai paremminkin alkutalvesta haravoidut lehtikasat jäivät ensin talveksi lumen alle ja nyt edelleen törröttävät tien poskessa, tai siis mitä niistä jäljellä! Kuivuneet lehdet pyörivät pitkin poikin tuulen mukana ja ovat lähiasukkaiden ovien edessä isoina lehtikasoina riesana. Näinkö näitä töitä hoidetaan?

Hannele Jaakonsaari, Hämeenlinna

Sanni Grahn-Laasonen (kok.) vaatii Venäjän kaasuhanan sulkemista välittömästi (HäSa 30.4.). Eipä taida kokoomuksen hämäläinen kansanedustaja tuntea vaalipiirinsä yritysten tarpeita. Hämeenlinnassa SSAB:n tehdas joutuisi välittömästi lomauttamaan työntekijänsä. Työntekijät perheineen (noin 3 000 henkeä) joutuisivat talousahdinkoon, joka ei edustajaa näytä pätkääkään huolettavan. Kuinka voi asioita hoitaa näin jalat irti maasta. Eiköhän Suomi pienenä ostaja ehdi tehdä sen, kun kaasutoimitukset toisaalta on saatu kuntoon?

Hysteria pois päätöksistä

Onkos Pultinilta pultti irronnut, kun pitää kohtapuoliin Suomestakin ote saada? Ei kun sori, se olikin Putin, kun ei ole yhtään älliä. Kova on hinku jäädä historiaan valtaa rakastavana ukkelina, josta on otettu kaiken maailman kuvia karhun selässä ratsastamassa.

Verokarhun selässä ei kukaan uskaltaisi