Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Aapo Reima (vas.) vastaa Teppo Turjalle (ps.) – Puskista on helppo huudella – Vanha sairaala on käyttöikänsä päässä

Muita: “Oli hepokatti maantiellä poikittain, jalajallan jalajala vei… Tuli ralli mieleen, kun väistin torin kulmalla lepääviä potkusähkölautoja.”

Teppo Turja (ps.) väitti Assi-sairaalaa “karmeaksi virheeksi” (HäSa 4.5.). Puskista on helppo huudella. Nykyinen sairaala on vanhanaikainen ja käyttöikänsä päässä. Assi tarvitaan, jos haluamme säilyttää sairaalan jatkossakin. Assin hintakaan ei kohonneista rakennuskustannuksista huolimatta nouse Turjan väittämään puoleen miljardiin, vaan reilu 400 miljoonaan. Faktat kuntoon.

Aapo Reima, aluevaltuutettu (vas.)

Kysyin jokin aika sitten Vanajanlinnan edustajalta, joka kauniisti lausui ukrainalaisten auttamisesta, montako ukrainalaista Vanajanlinna on työllistänyt ja majoittanut. Ei ole vastannut. Toinen asia: Jos tuntemattomasta puhelinnumerosta soittavalla on asiaa, hän jättää viestin tai soittaa uudelleen.

Holappa

Kiitos kolmasluokkalaiset, ja te kaikki muutkin esiintyjät, loistavasta konsertista Verkatehtaalla! Erityiskiitos kuoroa johtaneelle kanttori Ismo Savimäelle suuresta työstä harjoittaessaan koululaisia ja johtaessaan kuoroa. Olipa upea kokemus!

Mummi ja Pappa

Isot kiitokset Ismo Savimäelle Hämeenlinnan kolmosten kuorokonsertista, olet melkoinen taikuri noin 700 oppilaan saamisessa niin upeaan esitykseen! Ja kiitokset myös koko esiintyjäkaartille!

V-P K

Dipolissa hoilattiin puolen sataa vuotta sitten joukolla että oli hepokatti maantiellä poikittain, jalajallan jalajala vei… Tuli ralli mieleen kun väistin torin kulmalla lepääviä potkusähkölautoja. Onkohan syytä huolestua? Raamatun mukaan Egyptissä oli kerran koko maa pahasti tukossa.

LAICUS