Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: Kohta pitää vaihtaa lajia, koska uimahalli on aina kiinni

Olen alkanut miettiä Hämeenlinnan uimahallin toimintaa ja etenkin sen aukioloaikoja vai pitäisikö pikemminkin sanoa kiinnioloaikoja.

Olen käyttänyt uimahallin palveluita monta vuotta useamman kerran viikossa ylläpitääkseni kuntoani ja olen ollut tyytyväinen lukuunottamatta pitkiä kesälomia.

Tänäkin kesänä olen osannut varautua tulevaan kahden kuukauden sulkuun, niin valitettavaa kuin se mielestäni onkin.

Meitä onkin monta, jotka haluaisimme käydä uimassa kesälläkin, koska järvessä treenaaminen ei ole yhtä helppoa kuin altaassa.

Pitkää kesäsulkua odotellessa olen viime aikoina joutunut kääntymään uimahallilta takaisin useamman kerran, vaikka halusin mennä treenaamaan normiaikoina. Ovet olivat kiinni.

Ensin oli markkinat, sitten tuli helluntai ja nyt kirsikkana kakun päälle lyhennetyt aukioloajat, jonka vuoksi ovet olivat jo kiinni, kun päivätyössä käyvänä ehdin paikalle.

Tässä oli pakko todeta, että minun kohdallani uimahallin kesäsulusta tulikin 2,5 kuukauden mittainen, koska en ole onnistunut pääsemään ovesta sisälle viimeisten kahden viikon aikana.

Pitäisiköhän miettiä urheilulajin vaihtamista? Onneksi hienossa Hämeenlinnassa on paljon muutakin tekemistä.

Lenita Kantele

Hämeenlinna