Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Minullakin lähti vanhoista Mersuista merkit konepellistä

Turha noista merkeistä on itkeä, minullakin lähti vanhoista Mersuista merkit konepellistä, mutta parkkipaikalla, uusi merkki maksoi n. 30 euroa ja vaihto kesti alle 5 min. Mersussa ei ole ollut tuollaista tähteä enää 10 vuoteen.

Mersumies Turengissa

Millä asiantuntijuudella Tapio Yli-Kovero harrastaa suurisuuntaista yhdyskuntarakenteen muokkausta ja suunnittelua meidän veronmaksajien varoilla Ruusukorttelissa ja vähän muuallakin. Museovirastolla on koulutusta, asiantuntijuutta ja osaamista liittyen kulttuuriympäristön ja rakennusperinnön suojeluun. Todella loukkaava kommentti luiden kaivelusta. Olet anteeksipyynnön velkaa museoihmisille.

Tyrmistynyt veronmaksaja ja Sibeliuskodin säilyttämistä paikallaan kannattava lukija

Nimimerkit Tyytyväinen ja Iloinen asiakas : Tietysti huomasin, että on juhlat uudessa S-marketissa. Vai oli vain musiikkia vain yhdessä kulmassa, sitä oli kaikkialla. Voi lapsiparat ja aivan pienet saivat sellaisen metelin korviinsa. Siitä se alkaa huono kuulo.

Järkyttynyt asiakas