Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: Riikka-Leena Puistola vastaa ohjelmistokritiikkiin: Hippaloilla katsotaan tanssiteatteria, breikataan ja reivataan

Tiina Redsven-Heino ilmaisi huolensa tanssin puuttumisesta Lasten taidefestivaali Hippaloiden ohjelmistosta (HäSa 16.6. ).

Hippalot on monitaiteinen festivaali ja edustettuina ohjelmistossa ovat tanssin lisäksi teatteri, sirkus, nukketeatteri, musiikki, kirjallisuus, elokuva, kuvataide ja lisäksi kävijät pääsevät itse tekemään taidetta monissa työpajoissa.

Hippaloiden tämän vuoden ohjelmisto edustaa mielestämme tasapuolisesti eri taiteenlajeja, myös tanssia.

Tuomme Suomeen De Stilte -nimisen tanssiryhmän Alankomaista ja pääesityksenä nähdään Tanssiteatteri Raatikon teatteria ja tanssia yhdistelevä Supersankarit.

Hippo-lavalla esiintyy perjantaina Toistuvat yllätykset, jonka mukana yleisö pääsee breikkaamaan. Lisää yhteisöllistä katutanssia löytyy perjantain ja lauantain lasten reiveistä.

Lasten taidefestivaali Hippaloiden kokoluokan festivaalin tekeminen on pitkäjänteistä työtä. Tämän kesän teema julkistettiin ja esityshaku avattiin lokakuussa 2021. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ohjelmistoon.

Riikka-Leena Puistola

vastaava tuottaja

Lasten taidefestivaali Hippalot