Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Uusi käyttöidea Hämeenlinnan linja-autoasemalle – Näin se voisi olla kaupungin helmi

Olisiko nyt aika ja mahdollisuus remontoida Hämeenlinnan linja-autoasemasta funktionalistinen kauppahalli, ja istuttaa alueelle vehreä puisto kukkivine puineen?

Kauppahalli on kaupungin helmi

Sunnuntain lehdessä vaadittiin Harvoilanmäen parempaa kunnossapitoa . Erityisesti huomasin valituksen leikkipaikasta. Käyn samassa paikassa säännöllisesti 2- ja 4-vuotiaiden kanssa enkä ole huomannut mitään poikkeavaa muiden leikkipaikkojen huoltoon nähden. Eikä turvallisuudessa ole moitittavaa. Kaupungin leikkipaikkoista olen nähnyt yli puolet. Näin muualla asuvana en myöskään hyväksy ajatusta, että asuntomessualueen kunnossapito saisi olla muita alueita tasokkaampaa.

Tasa-arvoiset alueet

Alle 25-vuotiaita (0–24 v) muuttaa vuosittain Hämeenlinnasta noin 100 enemmän pois kuin tulee. Kaupunki ei siis houkuta eikä pidä lapsiperhei(s)tä eikä nuoriso(st)a. Muuttovoitto koostuu vuosittain muutamasta (+100) työikäisestä (hyvä!) ja 200:sta yli 55-vuotiaasta.

Rafael Hellsten

Kukaan ei ole kysynyt vanhemman ihmisen jaksamisesta tänäkään kesänä. Yksinäisen voi löytää vaikka vuoden päästä muumioituneena asunnostaan. Kun kukaan ei välitä! Kaupungiltakaan ei oteta mitään yhteyttä. Ei kuulu kenellekään, tule toimeen miten tulet, mitä väliä….

En halua enää häiritä

Kun mahdollisesti elokuun puolestavälistä jatketaan neljänsiä (4.) korona-rokotuksia iäkkäämmille, olisi ruuhkaista aloittaa yli 60-vuotiaista. Se tietäisi ongelmia ja hankaluuksia rokotushenkilöstönkin saatavuudessa. Aloitettaisiin mieluummin rauhallisemmin, vaikkapa yli 75-vuotiaista. Sitten jatkettaisiin yli 70-vuotiaista, joka sisältäisi valtaosan sodanjälkeisistä suurista, yli 100 000:n ikäluokista. Yli 60-vuotiaat syyskuun puolella.

Malttia

Arvoisa nimimerkki Turvallisuus , rullasuksihiihtäjät eivät kuulu myöskään ajoradalle. Toiminta kuuluu suljetulle alueelle. Talvella hiihdetään, kesällä kävellään, lenkkeillään ja pyöräillään.

Ulkoilija

Vassarille (HäSa 13.7.) huomautan. Kyyläävien, seuraan tungettelevien ja kehokommentteja heittelevien setien ja tätien ulkonäöstä en puhunut. Seksuaalinen häirintä on rikos ja järjestyksenvalvonnan olisi hyvä kyetä puuttumaan siihen turvallisuusuhkana. Seksuaalirikokset ovat kaupungissamme lisääntyneet muihin rikoksiin verrattuna. Kaupunginvaltuuston kokous ohitti aiheen pelkällä maininnalla, mikä oli outoa.

Kehoturva

Kokoomuksen Kai Mykkänen vaatii Suomen pääministeriä keskeyttämään lomansa, kun kaasuyhtiö Uniper (saksalainen) aloittelee kuolinkorinaansa? Ihana huomata, että kokoomus arvostaa demaripääministeriä. Kokoomus ei kuitenkaan ole pääministerin työnantaja, eikä myönnetyltä lomalta voi työntekijää vaatia töihin.

Vassari