Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Jari Koskista tarvittaisiin seuraavissa vaaleissa

Kiitos Jari Koskisen (HäSa 24.12.) haastattelusta: asiaa joka sana. Sinun kantaisi osallistua edelleen seuraaviin eduskuntavaaleihin, sillä sinne tarvittaisiin vanhaa viisasta verta. Vaikka nykyisillä päättäjillä on valtava määrä avustajia, niin varmasti ei löydy sitä viisautta hoitaa asioita, mitä tarvittaisiin tälläkin hetkellä.

Huonolta näyttää

Jari Koskinen (HäSa 24.12.), kyllä! Kokoomus ja perussuomalaiset kokoavat uuden hallituksen, niin saadaan kuriin nykyisen sosialistihallituksen täysin holtiton rahapolitiikka.

Joku tolkku

Olen aina pitänyt ent. ministeri Jari Koskista “tolkun miehenä”, ja haastattelun luettuani käsitykseni vain vahvistui.

Kepulainen

Kyllä täytyy ihmetellä, miten epäluotettavia ihmisiä on ja on ollut kunnilla töissä ja vielä kunnanvaltuustossa. Hyi hävetkää.

Kuntalainen

Eikö teatteriin löytynyt johtajaa, jolla ei olisi jotain häikkää edellisessä paikassa, ovatko taiteelliset kyvyt niin ylivoimaiset? Onko hallintoihmisten mielestä aina paras se, joka saattaa kyykyttää henkilökuntaa, miksei saman tien Baltzar?

Tunkkaista on

Mikä on lasku kuluttajille näissä laajoissa kauppojen aukioloajoissa? Itselläni on jääkaapin lisäksi veranta ja pakastin, joissa ruuat säilyvät, enkä tarvitse viiteen päivään kolmen hengen taloudessa käydä kaupassa joulun pyhien aikana.

Raili

Kiitos Leo Leppäselle hyvistä kauniin Linnanpuiston käyttöä koskeneista kirjoituksista. Jo nyt olisi vihdoin aika siirtää pahimmat mölytapahtumat Kantolanniemeen, jos niitä tässä kaupungissa on pakko pitää. Paremmin sopisivat esim. Lahteen. Ja miksi pitää nykyaikana järjestää nuorisolle epätasa-arvoisia konsertteja, joissa ei ole juuri naisartisteja ollenkaan?

Kantolanniemeen, kiitos!

Mahtavaa Leo Leppänen. Osuit naulan kantaan kirjoituksessasi (HäSa 23.12.). Tapahtumia varten rakennettu alue huutaa taas tyhjyyttään ja asukkaat kärsivät. Hartain toiveeni, näin joulun aikaan on, että arvon kaupungin isät ja äidit alkaisivat kuunnella ja ottamaan vaarin asukkaiden mielipiteistä.

VK, Ojoinen

Nyt olisi uudenvuoden päätöksen paikka: karkkipaperit, tupakantumpit ja tyhjät juomapurkit omaan taskuun ja kotiroskikseen. Luontokin kiittää!

Heikki

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, nimesi, mahdollinen nimimerkkisi sekä yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja mahdollinen nimimerkkisi sekä yhteystietosi.