Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Lopettakaa jo muovin valmistus

Olipas hyvä uutinen: muovijätteen kierrätys on ryöpsähtänyt yli äyräittensä (HäSa 21.2.). Karmeaa ajatella, jos tämä määrä olisi joutunut vielä olemassa olevan maaemomme kitusiin. Sanon vaan, että lopettakaa jo ihmeessä muovin valmistus kokonaan. Ei sitä ennen vanhaakaan tarvittu.

Aina Pöljä

Lu myös: Fortumin muovijalostamo Riihimäellä pyörii ylärajoilla  (27.2.2020)

Kilpipiilea ei ole “viime vuosien uutuuskasvi” niin kuin lehdessä (sivu B7 HäSa 26.2.) väitettiin! Olen saanut kilpipiilean poikaseni vuonna 1986. Sen emokasvi kukoisti tavallisen maatilan ikkunalaudalla.

Hortus & Silva

HPK:n juniorijoukkueet pelaavat ylivoimaisesti huonointa kautta moneen vuoteen. Mitä siellä tapahtunut? Vie täysin uskottavuuden toimitusjohtajan ja hallituksen tulevaisuuden tavoitteista. Erittäin huolestuttavaa.

Hokiheikki

Alisuoritti ja alisuoritti. Siinä meillä on taas oikea höpösana. Vastustaja vaan teki enemmän maaleja.

Laicus

Ministeri Haavisto jäi altavastaajaksi kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Arja Paananen /IS 4.3.). Ote jutusta (toimittaja Paananen): Lavrov pyöritti koko ajan peliä, kun taas Haavisto keskittyi lähinnä olemaan hissuksiin aivan kuin mitään peliä ei olisikaan.

Venäjä pitää puolensa

Rajua on ajan riento tänä aikana. Syyrian tilanne on jopa pahempi kuin v. 2015. Pommit paukkuvat ja valtavat ihmismassat säntäilevät pakoon – jonnekin. Turkissa heitä on liikaa ja muuallakin kohtelu on tylyä. Meillä suomalaisilla on hyvä tuuri maantieteen ansiosta. Täällä Euroopan perällä voimme rauhassa riidellä junaliikenteestä, sote- uudistuksesta, ilmastopolitiikasta ja vaikka mistä.

Joku

Kovin nyt tuomitaan tällä palstalla Unkari ja Puola. Jopa komission puheenjohtaja, Ursula von der Leyen, suhtautuu ko. maihin ymmärtäväisemmin kuin eräät Suomen naisministerit. Nämä maat ovat kokeneet kovia toisen maailmansodan myötä. Unkari antoikin Suomelle takaisin haukkumalla oikeusjärjestelmäämme perustuslain tulkintojen osalta. Katsoivat naurettavaksi sen, kun eri puolueemme kutsuvat ko. valiokuntaan mieluisensa lausunnonantajan.

Syystä