Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Koulut on avattava mahdollisimman pian

Toivottavasti hallitus ymmärtää, että koulut pitää avata oppilaille mahdollisimman pian. Koti ei olekaan monessa kodissa turvallinen, kuten uutisissa olemme kuulleet.

Lapset edellä

Voisiko Goodmanissa laittaa pyyhkeen S-marketin vieressä olevan pullonpalautuspisteen käsien kuivaustelineeseen? Teline on ollut ilman pyyhettä jo pari kuukautta. Asiasta on huomautettu useita kertoja. Käsittämätöntä välinpitämättömyyttä tällaisena aikana!

Pesijätär

Niinhän siinä kävi eli uusimaalaisiin ei pääministerin selkeä ohje purrut, vaan rajan “auettua” polkaistiin maakuntiin, muun muassa Kanta-Hämeeseen! Kiitti vaan!

Riskiryhmäläinen

Kanta-Häme on 1,68 % Suomen pinta-alasta, täällä asuu 3,13 % väestöstä ja tiet on huonoimmat. Silti kesän päällystystöistä vain 0,875 % osui tänne. Olisiko päättäjillä mahdollisuus lobata?

Hassan, Janakkala

Eivätkö suomalaiset kelpaa maatiloille (IS 20.4.)? Taitaa olla niin, ettei nuorille ja työttömille kelpaa tällaiset työt.

Mökin muori

Milloin kaupunki lopettaa luvattoman roskien ja puutarhajätteiden viennin Harvialan ja Käikäläntien väliseen puistoon?

Vai onko lupa annettu?

Maatalousjutussa (HäSa 20.4.) ei puhuttu mitään niistä noin 10 000 suomalaisesta jotka ovat ilmoittautuneet maataloustöihin? Miksi heitä ei palkata? Jutussa kyllä kerrottiin parin liiton työttömyyskorvauksista ja verrattiin maataloustöistä maksettaviin palkkoihin.

Jaska

Upeaa Hämeenlinnan Nuorkauppakamari! Toivoisin, että lehti tekee oikein ison jutun näin komeasta kansallisen tason palkinnosta ja parhaasta projektin organisoinnista Tulen ja jään joulusta. Se oli meille kaikille hämeenlinnalaisille loistavaa pimeän kauden iloa – lapsista vanhuuksiin! Monet iloiset toimijat tarvitsevat kiitosta ja innostusta ja oppia tästä jaksaakseen jatkaa eteenkinpäin. Kiitos Tulen ja jään!

RiHo

Lue myös: Tulen ja jään joulu sai kiitosta – yhteistyö ja talkoohenki palkittiin (19.4.2020)

Maon ja Stalinin aikoihin suurin nöyryytys kansalaiselle oli pakottaa tunnustamaan tekemättömiä tekoja! Nyt ruudussa arvon meppimme pakotta tunnustavat, mitä jäi tekemättä.

Vikamaski