Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Muraalit paremmin esille Hämeenlinnan nähtävyytenä

Olen samaa mieltä Pasi Honkasen (HäSa 11.5.) kanssa Kantolan muraaleista, todella näkemisen arvoiset ja nähtävyys! Muualla asuvat tuttavat, jotka nämä nähneet, ovat ihastuneet ja toivoneet niille enemmän näkyvyyttä kaupungin turismissa.

Muraalit esille

Rekkakuskeille roskiksia tehtaiden lähelle tai tehtaat keräämään roskia lähistöltään. Mikä on yritysten vastuu roskaamisesta?

Siivotonta sakkia

Kaupunki on tehnyt uuden ihanan leikkipaikan istutuksineen lapsille Hämeenlinnan länsipuolelle. Siellä on pieni roska-astia pienille roskille. Älkää hyvät ihmiset pilatko aluetta roskilla, joita oli jo maassakin ja tuuli pyöritti ympäriinsä. Onneksi saimme eräältä perheeltä muovipussin ja pystyimme keräämään enimmäkseen ne pois. Kun lastenne kanssa olette retkellä, varatkaa roskapussi ja viekää takaisin kaikki, mitä olette tuoneet. Toivottavasti kaupunki huolehtii mahdollisimman usein tuon pienen roska-astian tyhjentämisestä!

Satunnaiset kulkijat

Mukava lukea Herkkumaan positiivisesta tilanteesta (HäSa 10.5.) näiden erilaisten valitusten jälkeen.

Kati

Mistä puhelinnumerosta saisi tilata näitä ahkeria ulkomaalaisia työntekijöitä? Maksaisin mieluusti vaikka 10 euroa tunnilta, jos kunnostaisivat pienen omakotitalon pihani. En jaksa, vaikka en ole yhdeksääkymmentä. Opiskelijat saavat varmaan paremmat rahat valtiolta.

Liitoskuntalainen

Vanhemmat: olkaa onnellisia vauvastanne ja suomalaisen synnytyssairaalan turvallisuudesta. muu toisarvoinen murehtiminen on aivan turhaa.

Marke

Nyt näin korona-aikaan olisi myös hyvä muistaa hautausmaille unohtuneita esi-isiämme ja muita edesmenneitä sukulaisiamme. Tukekaa hautakivi-yrityksiä, jotta kivet saadaan oikaistua ja putsattua. Lisäksi jos ei ole omaa pihaa mitä hoitaa, niin hautausmaalla voi toteuttaa sisäistä viherpeukaloaan laittamalla hautojen kukkamaat kuntoon. Olen kiertänyt useilla hautausmailla ja tehnyt hyvin ikävän havainnon, kuinka paljon hautoja on jäänyt unholaan. Kallellaan olevat kivet ovat hyvin vaarallisia, eikä villiintyneet haudat näytä kovin imartelevilta.

Alku aina hankala