Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Osaavatko sinkut käyttäytyä julkisesti?

Onko se tämä sinkkujen kuuluttama elämän vapaus muuttunut myös tyhmyyksien julistamiseksi ja vanhempien pariskuntien herjaamiseksi? Katsotaan nyt sitten “sillä silmällä”, miten sinkut käyttäytyvät julkisesti!

Kirjoittelemisiin

Hyvät Sinkut ynnä muut, eletään ja annetaan toistenkin elää.

Mummu Hattulasta

Sähkökatkoista kärsineille Elenian asiakkaille tiedoksi: Tarkistakaa, oletteko saaneet koko hyvityssumman. Vaikka Elenia ilmoittaa, että “korvauksen saamiseksi sinun ei tarvitse tehdä mitään”, näin ei kuitenkaan ole. Jos hyvityssumma on yli 50 euroa ja yhden laskun jälkeen jää vielä hyvitettävää, Elenia maksaa yli menevän summan pankkitilille! Tätä tietoa on tosin mahdoton löytää. Kukaan ei ole minulta tilinumeroa kysynyt ja laskut tulevat täysimääräisenä!

Yli 100 euroa saamatta

Käydessämme vaimon kanssa Prisman vaateosastolla 13. toukokuuta huomasin vaaterekkien päällä paksun pöly- ja villakoirakerroksen. Huomautin siitä lähellä olevalle myyjälle. Hän poistui mitään puhumatta paikalta. Seuraavana päivänä uusintaostoksilla käydessämme tilanne oli sama. Mitenkähän lienee elintarvikeoston siivous?

Omistajajäsen

Maija Koivulan kirjoitus (HäSa 13.5.) herättelee taas kerran pohtimaan, mikä terveyden, ilon ja hyvänolon lähde asukkaille voisi Hämeensaari vihreänä luonnonkeitaana olla! Puita, pensaita, kukkia, veden solinaa ja linnunlaulua… Iloisia lasten ääniä ja hyväntuulisia vanhempia. Valitettavasti karmea totuus lienee asfalttia ja mammuttimaisia kerrostaloja.

Kun tärkein arvo on raha

Ystävällisyys ja avuliaisuus ei maksa antajalleen, mutta tuo iloa saajalleen. Lämpimät kiitokset Viipurintielle apuvälinekeskukseen!

Ripakinttu

Aika huimaa kirjoittelua näiltä mikawalkamoilta ja muilta kokoomuksen tulevaisuuden toivoilta. Huonossa jamassa on suomalainen yrittäjyys, jos pikku hädän tullessa, veronmaksajien pitäisi kustantaa kaikki! Olisiko yrittäjyys vaikka Amerikassa helpompaa?

Vassari

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Sally Järvelä, lämmin kiitos selkeästä ja sävyltään miellyttävästä tiedottamisesta.

Koronaaria

Kaupassa käydessä silmiin sattuivat sotien jälkeen rakennetut kauniit omakotialueet. Hämeenlinna on menettänyt paljon asukasperheitä, kun ok-tontteja ei ole ollut nuorille rakentajille. Hattula ja Janakkala ovat juhlineet ja välttivät taannoin yhdistymisen Hämeenlinnaan. Tässäpä sarkaa politiikkaan ja virkamiehille.

Heikki Hämeenlinnasta

Mikä on verkkopetos? Uhmaikäinen kolliporukka yöaikaan kiertää jorpakoilla kokien toisten verkkoja jättäen tyhjät verkot kuivalle maalle läjään.

Tero Kahari