Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Pikainen pääsy hammashoitoon voi kestää puoli vuotta

“Kiireettömään hammashoitoon pääsee pian Hämeenlinnassa” otsikoi lehti 30.5. Jättää tulkinnanvaraa. Sarkastisesti ajatellen jos 6–8 kuukautta on pian niin hyvä on.

Pate Teikka

Valtuutettu Anni Puntilan (kok.) irtisanoutuminen kunnan luottamustehtävistään, hänen yrityksiään koskevien kiristys- ja ympäristörikosepäilyjen vuoksi, on vähintä mitä hän voi tehdä. Jotkut ovat firman maineen vuoksi luopuneet myös työtehtävistään “epäluottamuksen vuoksi” mutta jos johtaa itse yritystään ja sen eettisiä arvoja, niin ei tarvitse lähteä.

Odd

Entinen valtuutettu Puntila: ymmärrettävä ratkaisu, vaikka perustelunne on paljon myöhässä! Poliittisen puolueen jäsenenä, olette toiminnallanne aina mahdollisesti lokaamassa puoluettanne jne. Pitää siis miettiä aina ensin, ei sitten jos jää kiinni!

Ex-kokoomuslainen

Lue myös: Rikoksista epäilty valtuutettu Anni Puntila ilmoitti jättävänsä kaikki luottamustehtävänsä (28.5.2020)

Olisivat vanhemmat voineet olla Linnanpuistossa 30.5. illalla seuraamassa, kun “herrantertut” sekoili ympäripäissään pitkin puistoa! Pissahädän tullessa, käveltiin 4H-kerhon lasten leikkipuistoon lorottamaan. Eikä puhettakaan mistään koronavarovaisuudesta! Tulevaisuuden toivot, todellakin?

Voi hyvää päivää

Mitä ihmettä Hämeenlinnan kaupungin liikuntatoimi? Kaupoissa pyörii 500–1000 ihmistä samaan aikaan, mutta Kaurialan portit lyötiin kiinni, ettei viisi juoksijaa tartuta virusta toisiinsa. Osataan juosta myös tarvittavin turvavälein. Vain yhdeltä repesi housut kun tunkeuduimme kepulikonstein urheilemaan.

Yleisurheilija

Hortus&Silva ymmärtää väärin (HäSa 30.5.). Lista kertoo että luonnonsuojelu on kasvanut järjettömyyksiin monin tavoin. Valkoposkihanhista alkanutta listaa on helppoa jatkaa: lokit, supikoirat.

O tempora o mores

Ulkomaalaistaustaisten opiskelijoiden määrä Suomen korkeakoululaitoksessa on todella suuri, useissa tuhansissa. Se toteutuu pääosin veronmaksajan kustannuksella. Kehitysmaista tulleiden osalta kustannuksia ei oteta huomioon edes Suomen kehitysapukiintiössä, vaikka siihen olisi hyvät perusteet. Toki me tarvitsemme ulkomaisia osaajia väestökehityksemme johdosta, mutta meidän tulee lisätä opiskelupaikkoja omille kansalaisillemme.

Osaratkaisuna tähän

Toivottavasti EU ei ota valtavia lainoja ja yhdessä EU-maiden kanssa. Italia ja Espanja eivät tai halunneet karsia menojaan. Ehkä odottivat että EU pelastaa, kuten Kreikan. Nyt EU alkaa saada nämä maat kuntoon ottamalla käsittämättömät miljardit lainaa. Jos aina maat pelastatetaan, holtttitimuus saa jatkua.

Raha ei kasva puussa

Olisiko jo aika, puoluerajat ylittävän, kansalaisliikkeen käynnistämiseen Hämeenlinnassa? Tavoitteena voisi olla kaupungin päätöksentekokoneiston tervehdyttäminen ja samalla järjettömän verovarojen tuhlailun lopettaminen. Siis noin lyhyesti todettuna!

Veronmaksaja

Ikäihmisiä syyllistettiin koronan aikana liikkumisesta. Nyt, kun kelit puistoissa sallivat makailun ja “pic-nic’it”, tartuttajia ovatkin nuoret! Kenellä siis on puutteita ymmärryksessä, välinpitämättömyyden lisäksi?

Riskiryhmäläinen

Kyllä mieleni pahoitin: kaupungilla näkyy iloisia, leikkiviä ja liikkuvia lapsia. Pysyisivät sisällä. Mutta taisihan olla että koulut avattiin muksujen sosiaalisten suhteiden vuoksi.

Kevättä rinnassa

Kiitos! K-HKS:n syöpä- ja ortopedian poliklinikan henkilöstölle sydämellinen kiitoksemme hyvästä hoidosta, ohjeista ja suunnitelmasta tulevaisuuteen! Nauttikaa tekin kesästä! s

JM

Toivottavasti uusista ylioppilaista tai amm.valmistuneista joku veisi kaatuneiden muistomerkille ruusun vaikka poikkeusaikoja eletään.

Yo 70-luvulta

Perussuomalaisten mielipidekirjoitukset jättävät poikkeuksetta ilmaan jotain epäilyksen viittaa.

Pasi Vesala

Yhdysvaltain presidentti haastaa maailmaa tempauksillaan. Olisiko aika yksittäisten ihmisten vastatoimille: kotiin ei hankita mitään tuotteita, jotka tulevat Yhdysvalloista tai niiden omistajataho on sieltä? Pieniä tekoja itsevaltiutta vastaan!

Vassari