Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Pysy mökissäsi, jos et kestä kuulla lasten iloa

On aivan ihanaa katsella ja kuunnella lasten riemua heidän hyppiessä trampalla. Osaavat vielä nauttia elämästä. Pysy kukkamummo mökissäsi, jos et kestä iloa.

Myös mummo

Lämpimät kiitokset henkilölle, joka palautit puhelimeni, jossa myös kaikki korttini, kassalle Hauhon S-marketissa 15.6.

Mummeli paniikissa

On niin hyvä vaalilupaus tämä vappusatanen, että säästetään se seuraaviin vaaleihin.

Antti

Ihan vaan uteliaisuudesta: onko kotoutujille ja maahamme muuttaneille mahdettu kertoa käyttäytymiskoodi, esimerkiksi julkisissa lasten leikkipuistoissa? Siis, että pitää huolehtia siitä, että kaikki lapset vuorollaan pääsevät eri välineisiin. Tai siitä, että ei ole täysin tarkoituksen mukaista, että aikuiset miehet valloittavat lasten keinut!

Pettyneet ja poistuneet

Kirjoitin tällä palstalla vaalien jälkeen jotta vielä tulee Sipilä ikävä. Juha sai valtakunnan kusitolppana niin paljon kosteaa päällensä, ettei ole enää käytettävissä. Onneksi on Vanhanen, vaikkei aivan Sipilän veroinen. Punainen katastrofi on ovella. Koronasta tuli keppihevonen.

Arto

“Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat”, kuuluu usein lausuttu, hieman sarkastinen sanonta. Osa Suomen EU-mepeistä näyttää jossain määrin kannattavan Suomeltakin vastikkeettomien tukien antamista taloutensa huonosti hoitaneille EU-maille. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että summa olisi yli 3 miljardia euroa. Eipä vaikuta pikkusummalta, ajattelee varmaan moni suomalainen veronmaksaja. Kuulemma tämä auttaa edistäen Suomen vientiä.

Ken uskoo

Ravintolat haluavat selvästi jatkoa koronapandemialle ja rajoitustoimille. Kitinä buffet-pöytien pikaisesta käyttöönotosta ei johdu asiakasystävällisyydestä, vaan pöytiintarjoilun/tarjoilun lisäkuluista!

Ahneus on rumaa

Hämeen Sanomat pitäisi olla koko perheen lukulehti! Miksi 13.6. oli julkaistu törkeää tekstiä oleva juttu? Seksilehdet ovat erikseen!

Realisti