Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Tatuoinnit ovat terveysriski

Usean läheltä piti -tilanteen nähtyäni toivon kaupungin tekevän hidasteita Goodmanin pohjoispään, itä-länsisuunnan pyörätielle korokkeita, jotka hidastaisivat pyöräilijöitä pysäkin kohdalla. Ei liene kovin suuri investointi jalankulkijoiden turvallisuudeksi. P.S. Edelleen odotan katteen penkkien korottamista.

VK, Ojoinen

Lämpimiä terveisiä roskaritari Olavi Mäkelälle. Terveyttä ja iloa roska keräykseen.

Päivi

Olispa kiva, jos Linnanpuiston kesäkahvilan aukiolot yms. tiedot löytyisi muualtakin kuin Facebookista! Kaikki kun ei halua moiseen liittyä.

Voisin tulla tutustumaan

Tatuoinnit pitäisi lailla kieltää. Ne ovat terveysriski ja haitallisia useissa työtehtävissä.

Jaana

Reskan lokkiongelmaan kannattaisi kokeilla monessa kaupungissa tehokkaaksi havaittua konstia. Keväällä ennen pesintäkautta katoille viritetään siimoja keppien ym. avulla ristiin rastiin noin metrin korkeudelle. Lokit vaativat yläpuolelleen esteetöntä lentotilaa ja karttavat siimaesteitä. Linnut eivät kuitenkaan yleensä sotkeudu siimoihin, jos ne ovat riittävän kireällä. Erilaiset pelottimet ovat hyödyttömiä.

Lintuharrastaja

Vihje tulevien vuosien lintuongelmaan: lintukarkotegeeli pitää lokit ja muut haittalinnut loitolla.

RK

Taasen tuli eteen asia, jota en ymmärrä; Verovaroin tuettuna pyöritetään erilaisia kulttuuritapahtumia, jopa ympärivuotisesti ja veronmaksajien rakentamissa laitoksissa tai puistoissa. Nyt kun ei voitu järjestää mitä silloin tuetaan? Eikö lomautetuille makseta työttömyyskorvausta?

VETTENROHVI

Nyt asumistuen vuositarkistuksen mentyä on aika kiittää Rinteen hallitusta: Asumistuki pysyi samana, mutta työmarkkinatuesta poistettiin Sipilän leikkaukset. Tuntuu jo inhimilliseltä, kun on varaa parturiin. Jos vielä työnantaja palkkaisi yli 50-vuotiaan, ei olisi mulla valitettavaa.

Pitkäaikaistyötön

Ei maatalon emäntä ollut lapsiin keskittyvä kotiäiti. Lapset voitiin sitoa puuhun peltotöiden ajaksi.

Eivät isännätkään olleet koti-isiä

Olen täysin samaa mieltä Realistin kanssa. Kenellä on harkintakyky pettänyt täydellisesti? Tämän tyyppistä materiaalia tulee joka paikasta tuutin täydeltä . Jotain rajaa! Elämässä on paljon muutakin tärkeämpää.

Tasoa kehiin

Onko mielestänne uskollisia kestotilaajia kohtaan oikein, että myytte lehteä pitkiäkin jaksoja reilusti alle kestotilaushinnan?

Asiakas 119147, vielä

Ihme kun Pienitalo preerian jaksoja ei kielletä kun rasismia on niin paljon.

Mummeli

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.