Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Ketä uskoisi valtionvelkaa miettiessä?

Tietääkö kukaan näin koronarajoitusten lievennyttyä milloin Hakoisten linnavuorelle pääsee jälleen maisemia ihailemaan?

Kalevi

Tuuloksen Juttilan, Leheejärven maanomistajat ja mökkiläiset ym. Menkääpä katsomaan Leheestä laskevan Kopsjoen alajuoksua Pyhäjärveen! Alajuoksua on kaivettu kaivinkoneella, kaikki kivet pois ja maa-aineet 100-120m pitudelta ja 3-4m leveydeltä! Lehee-järvi on 40cm korkeammalla kuin Pyhäjärvi, ei ole ihme että Lehee kuivuu!

Törkeyden huippu

Kikaristonkadulle korotetut suojatiet, koska kaahailu on lisääntynyt selvästi. Poliisin kamera-auto olisi hyvä myös tuoda välillä paikalle.

Tarkkailija

Jaana (HäSa 24.6). Itselläni on yli 20 tatuointia ja olen toiminut ensin 20 vuotta lastenhoitoalalla ja sen jälkeen ikäihmisten parissa. En ole koskaan kuullut negatiivista palautetta kuvistani, eikä ne ole häirinnyt asiakkaita tai heidän omaisiaan. En ole koskaan saanut niistä mitään terveydellisiä ongelmia, sillä teetän tatuoinnit ammattilaisella. Anna kaikkien kukkien kukkia.

TATTOOMAN

HäSan julkaistut tekstit alkavat mennä ala-arvoiseen suuntaan! Esim. 22.6 koiraa käsittelevä juttu. Lehden tilaajana haluan lukea siistiä tekstiä.

Realisti

Investointipankki Taaleri Kapitaalin toimitusjohtaja Vesa Heikkilä mainitsi Twitterissä, että Suomen valtiovelka on kasvanut itsenäisyyden aikana jokaisella vuosikymmenellä. Uudella lainalla maksetaan vanhaa pois. Lulu Ranteen mielestä Suomen on saatava hallitus, joka pelastaa maamme talouden. Kumpaa uskoisi?

ReiPan

EU:iin pitää saada yhtenäinen arvonlisä-, alkoholi- ja polttoaineverokanta tukipaketin hyväksymiseksi.

Hessu K.