Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Nyt jäähallit kiinni!

Nyt päättäjiltä rohkeutta peliin: Jäähallit kiinni toistaiseksi kaikista tapahtumista. Ei yksikään työpaikka tai palkkapussikaan ole elämän arvoinen asia.

Pekko

Korona leviää pisaratartuntana ja viime aikoina erityisesti jääkiekkopiireissä. Pelaajat sylkevät niin kentällä kuin vaihtoaitiossa koko ajan. Olisiko siinä hieman korjattavaa, esimerkiksi antamalla sylkemisestä kahden minuutin rangaistus?

Tapio

Onko Hausjärvi irrotettu Kanta-Hämeestä? Kirjastoautomme puuttui Hämeen Sanomien (17.9.) kirjastoautojen listalta.

JK

Palmian ruoka on muuttunut kelvottomaksi. Haluaisin tietää, maksaako kaupunki kouluruuasta edelleen yhtä paljon vai onko hinta laskenut laadun huononemisen myötä. Mautonta mössöä syödään kouluissa päivästä toiseen. Suosikkiruuat on poistettu tai karsittu, varmaankin jotta ruoan kulutus olisi mahdollisimman vähäistä.

Palmia vaihtoon

Keskiviikon (HäSa 16.9.) tekstarit luettuani iloitsen taas siitä, että jo vuosia sitten päätin hoitaa iäkkään äitini kotona “hoivakodin” sijasta.

Yhä omaishoitajana

Pysäköinnin radan varressa Hämeenlinnan asemalla voi ihan varmasti järjestää toisin kuin kaupunki on suunnitellut. Nyt mitataan ja määritellään Hämeenlinnan imago, houkuttelevuus ja samalla tuleva kehitys.

Kehitysoptimisti

Osta Gigantista hyllytuotetta, joka on sattumalta loppu, he toimittavat sen sinulle postitse, maksat vain postikulut!

Gigantti on kallis

Voi sentään kokoomus ja KD! Ette tekään hallitusvastuussa ollessanne olisi nykytilanteessa selvinneet ilman rajua velanottoa. Kaikki myös tietävät, mihin suuri osa niistä rahoista olisi mennyt: yrittäjien ja osakesijoittajien taskuun! Turha siis huudella tuuleen.

Vassari