Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Järjen köyhyyttä pelata Sportia vastaan

On kyllä järjen köyhyyttä pelata Sportia vastaan ottelu Hämeenlinnassa, kun Vaasassa on pelikielto. Koronahan hyppää taas tänne, ellei pelaajien mukana, niin kyllä sieltä bussillinen kannattajia tänne tulee. Eristettiinhän keväällä Uusimaakin.

Jääkiekkomummo vaan ei koronan kannattaja

Lue myös: HPK:n liigajoukkueen toinenkin koronatestitulos negatiivinen (4.10.2020)

Kuten Hannu Pentinpoika maanantain (HäSa 5.10.) tekstarissaan totesi, nykyaikaisen viisiottelun Suomen mestaruuskilpailut Hämeenlinnassa saivat runsaasti kiitosta järjestelyistä. Mukana järjestelyissä oli noin 50 vapaaehtoista ja kisojen suunnittelu aloitettiin varhain. Hämeenlinnan kaupungin edustajat eivät ikävä kyllä päässeet mukaan. Aikataulut eivät aina sovi yksiin. Epidemia-aikakin asettaa omat vaikeutensa tilaisuuksiin osallistumiseen. Kaupunki on muuten tukenut monin tavoin Hämeenlinnan 5-ottelijoiden toimintaa ja juuri pidettyjä SM-kisoja. Tulevina vuosina Hämeenlinnassa on tarkoitus järjestää jopa kansainvälisen tason 5-ottelukilpailuja. Toivottavasti tilanne sallii silloin kaupungin edustajien ja suuren yleisön runsaan paikallaolon.

Sulevi Pellinen, Hämeenlinnan 5-ottelijoiden tiedottaja ja valmentaja

Takavuosina oli Helsingin Sanomissa artikkeli rakennusalalta. Suomalainen alan yrittäjä kertoi häviävänsä urakkatarjoukset virolaisille rakentajille. Hänelle löytyi markkinarako, kun yritys sai laskutustyönä korjata virolaisten virheet. Hämeenlinnassa virolaiset aliurakoitsijat aiheuttivat vaatetusliikkeen yrittäjän omakotitalon palon. He purkivat vanhan peltikaton väärillä työmenetelmillä, eli rälläkällä. Sen kipinät sytyttivät tulipalon. Heillä ei varmaan ollut suomalaista tulityökorttia. Onneksi pääurakoitsijalla oli täysi vastuuvakuutus!

Emeritus konemestari

Elokapina? Jo sana kapina saa ihmiset pöyristymään. Mikäli Suomessa ruvetaan tosissaan kapinoimaan, niin kapinat on sisäministerin johdolla kukistettava ja johtajat ja yllyttäjät on saatava vastuuseen. Laki ja järjestys kunniaan.

Lippispäinen teknikko

Lue myös: Kaasu suoraan silmiin edellyttää selitystä (pääkirjoitus 6.10.2020)