Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Taloyhtiöistä yritetään tehdä latauspisteiden maksumiehiä

Taloyhtiöitä kehotellaan jälleen huomioimaan talousarvioissaan sähköautojen latausverkon rakentaminen. Jälleen ihmettelen, miksi yksin taloyhtiöiden pitäisi tämä latausverkko rakentaa? Sähköyhtiöt saisivat latauksesta tulevan taloushyödyn. Kyllä silloin latauspisteiden rakentamiseen pitäisi näiden sähköyhtiöiden osallistua. Eihän bensiinin jakeluasemiakaan ole tehty taloyhtiöiden kustannuksella. Kustannus sille, joka saa hyödynkin

Rauno. A Järvinen Tuuloksen pitäjästä

Tyypillistä naisvaltaisten alojen “säästöä” taannoin Janakkalassa (HäSa 12.10.). Keittiön tarpeelliset apuvälineet olivat liian kalliit, mutta rakentaminen ei.

Marke

Tiesitkö, että korona voi tarttua jopa satunnaiselta ohikulkijalta. Miksi siis tulet kauppaan hönkäilemään ilman maskia viereeni. Älä tule lähelleni. Tiesitkö myös, että korona tappaa sairaita. Toimi myös sen mukaisesti.

Onko sinulla yhtään järkeä päässäsi

Outoa on viranomaisten toiminta! Miksi tässä koronan tilanteessa sallitaan tanssien järjestäminen, millä houkutellaan ihmiset toimintaan, jossa turvavälejä ei voi pitää.

Tanssinut eläkeläinen

Hämeenlinnassa osan aikaa eläneistä merkkihenkilöistä on Sibeliusta korostettu Paasikiveä enemmän. Paasikiveä voisi edelleen tuoda esiin eri tavoin kaupungissamme. Hml:n Lyseon oppilaana hän opiskeli venäjän kieltä ahkerasti tullen ilman tulkkiakin toimeen neuvostojohdon kanssa. Useat hänen luokkatovereistaan välttivät kieltä. Paasikivelle venäjän kielestä oli merkittävä hyöty, koska näin hän ymmärsi paremmin venäläistä kulttuuriakin.

Huomioon!

Kiitos teille ikäihmispariskunnalle, kun Goodmanissa arvostelitte ääneen “nuorten” hissin käyttöä perjantaina 9. lokakuuta aamupäivällä. Hissin käytölle ei ole ikärajaa ja kaikki sairaudet eivät näy muutaman sekunnin ohikulkemisella. Hyvää ja esimerkillisen itsekästä käytöstä. Jäipä hyvä mieli!

Eläkeläinen kanssa

Autot ja liikenne -palstan (HäSa 3.10.) mukaan kevytauton vakuutus on halvempi kuin mopoauton (15-vuotiaalle). Vielä ei kuitenkaan voi olla tilastotietoa kevytautoilla ajettujen kolarien määrästä. Vaikuttanee vakuutusmaksuun. Tarvitsisiko kevytautolla päästä 60 km/t? HuolettavAT muut tieliikenteessä liikkujat, kuten lapset. Ja myös nuori kuski.

Unohdetaan jo kevytautot

On hyvä, että maatamme eivät koettele heinäsirkat, maanvyörymät, laajat tuvat ja maasta ylöspäin puhaltava tuuli. Kyllä oppositiotaikurit kokoomuksessa nekin saisivat Marinin hallituksen syyksi!

Vassari

Koko Suomen Orpo turvautuu jo melkoisen ala-arvoisiin ja tuulesta temmattuihin syytöksiin. Haiskahtaa jo tunnetun twiittaajan kopioimiselta. Eihän tuolla tavoin saada näissä olosuhteissa edes omalta puolelta sympatiapisteitä, saatika puolueelle nostetta.

O tempora, o mores

Oppositiolla keinot vähissä? Nyt otetaan jo mielikuvitus ja harhat käyttöön, kun yritetään todistaa, ettei hallitukseen ole luottamista. Kevään mittaan meille kerrottiin lukemattomia kertoja suojamaskien saatavuusongelmista, kalleudesta, hyödyistä ja haitoista. Ymmärsimme, ettei maskien käytössä ollut mitään yksiselitteistä “totuutta”, joka olisi sadan prosentin takuulla syöttää alamaisille. Mutta nytpä kokoomusjohto ilmoittaa meille, että hallitus onkin huijannut meitä. On salaseuroja, salaliittoja ja kunnon (kokoomuslaisten?) virkamiesten poliittista painostusta… Näilläkö eväillä kokoomus pyrkii päämääräänsä (ei tietenkään poliittiseen) eli hallituksen kaatamiseen? Kannattaisi ottaa selvää siitä, miten äänestäjät reagoivat. Ehkä vastaus on luettavissa gallupluvuista. En halua mitään trumplandiaa Suomeen!

Liikkuva äänestäjä