Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Kyllä pankit ovat kovilla – Taas tuli kolmen sentin lasku

Älkää moittiko pankkeja, kyllä ne ovat kovilla. Minullekin tuli jo toinen lasku summasta 0,03 euroa, ensimmäistä laskua luulin vitsiksi, pitää maksaa heti, vaikka eräpäivä on 2.11.2020.

Usko

Pöölistä ja muista autopömpeleistä lukiessa aloimme miettiä, olisiko meidänkin toimittava kaupungin malliin ja rakennettava toinen autotalli pihallemme, vaikka olemme mieheni kanssa päättäneet luopua kahdesta autostamme vähitellen ja siirtyä sähköpyörien käyttöön?

Talollinen

Järjetön summa laitettu moiseen tötteröön. Sillä ei ole mitään taidearvoa. Olisi voitu tehdä samanlainen muovistakin ja eroa ei olisi huomannut.

Joonas

Lue myös: Nyt se selvisi, mikä punainen kartio roikkuu kiinni Pöölissä (15.10.2020)

Sota-aikana kansa eli poikkeusoloja, isäkin nuorena teki parhaansa muiden mukana, jotta kansakunta selviäisi, moni kuoli. Tämän päivän poikkeustilanteesta kansa selviäisi maskia käyttämällä, käsiään pesten jne.Tekemällä parhaansa, ettei kuolleita enää turhaan tulisi. Miksi emme siis noudattaisi annettuja ohjeita.

Tavoitteena tavalliset ajat

Kiitos vielä kerran sille nuorelle naiselle joka torstaina auttoi minua Goodmanin liukuportaissa, enpä tiennyt aikaa varatessani että siellä on nuo “erilaiset “liukuportaat. Muuten olin todella tyytyväinen lopputulokseen.

Kiitollinen

Tarvitseeko jääkiekkovalmentajien sylkeä vaihtoaitiossa näin koronaepidemian aikaan? Näin se korona leviää jääkiekossa…

Käytöstavat kunniaan

Olen tismalleen samaa mieltä alanurkan Päivi Ojalan (HäSa 19.10.) kanssa Riekkisen kannanotosta kirkon avioliitto-ongelmaan. Juuri niin pitäisi kirkon tehdä.

Jaska

Etelä-Suomen aluehallintovirasto miettii (HäSa 16.10.), ottaako se Hämeenlinnan kaupungin lastensuojelun jatkuvaan valvontaansa. Tämä siksi, että kyseisestä toimipisteestä on tullut niin paljon kanteluita. Aika kummallista lasten “suojelemista” täällä, kun suojelussa ei toteudu oikein lapsen perusoikeudetkaan. Mitenköhän on onnistuttu juuri tähän kaupunkiin kokoamaan yliopistotason koulutuksen saaneita sosiaalityöntekijöitä, joille ei 6v. akateemisessa koulutuksessa ole avautuneet perustyötä ohjaavat lait? Sote-johtajamme Jukka Lindbergin mukaan (HäSa 16.10.): “Vaihtuvassa henkilökunnassa kaikki eivät ole tienneet, miten asiakkaiden oikeusturvaprosessit hoidetaan.” Eivätkö esimiehetkään tiedä?

Tumpelointiinko varaa

Tarvitaanko uutta puoluetta? Ehdottomasti ei. Eduskunnassa on yhdeksän puoluetta. Liian monta. Suuri puolueiden määrä ei lisää demokratiaa ja kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia, vaan se hankaloittaa, hajottaa, sekä sirpaloittaa sitä. Vasemmistoliitto ja SDP voisivat yhdistyä Työväenpuolueeksi. Samoin perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit suomidemokraateiksi, jolloin eduskuntaan jäisi vielä kuusi puoluetta. Nyt-liikkeelle ei ole mitään tarvetta!

Politiikan tarkkailija

Suomeen kohdistuvassa siirtolaisuudessa tulijoiden motiiveissa korostuu vetovoimatekijämme, eli elintaso, sosiaaliturvan taso ja maine. Mm. pakolaiset, useat turvalliset Euroopan maat ohittaessaan, ovat osaltaan todistaneet tästä. Työperäinen siirtolaisuus, erityisesti matalapalkkainen, pohjautuu myös tähän. Kantasuomalaiset jo ounastelevat väestön vaihtuvuuden johtavan vähemmistöasemaan. Vasta elintasomme romahdus tekee tähän lopun.

Huh!