Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Hämeenlinnassa vesistöjä riittää, niitä ei voi jättää hyödyntämättä

Apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo ottaa (HäSa 25.2.2021) kielteisen kannan rantojen kaavoittamiseksi vakituiseen asumiseen. Virkamies suhtautuu kielteisesti jopa loma-asuntojen muuttamiseen vakituisiksi asunnoiksi. Hämeenlinnassa vesistöjä riittää, niitä ei voi jättää hyödyntämättä. Ranta-asuminen on helpoin tapa kääntää kaupungin väkiluku nousuun. Se mahdollistaa myös maaseudun palvelujen parantamisen. Vapaa-ajan asunto vakituiseksi asunnoksi niille, jotka sitä haluavat. Poliitikot päättävät ja virkamiehet valmistelee. Tähän saakka häntä on heiluttanut koiraa.

Jari Eerola (Kok), Tuulos

Turengin koulun oppilaat ja opettajat nousivat upealla tavalla tukemaan karkotettua perhettä. Uskoni siihen, että ajan kanssa “jytkyttelyt” tulevat loppumaan sai vahvistusta.

Pasi Vesala, Hämeenlinna

Kiitos Sirpa Laakso kysymyksestä piiloutumatta nimimerkin taakse. Palatsistakin tulee varasto ja vankila, kun kokoaikaista apua tarvitsevaa vanhusta pistäydytään pikaisesti katsomassa muutama kerta päivässä, jos hoitajan arvokas työaika kuluu liikenteessä. Näitä tapauksia on aivan liikaa.

Teppo Turja

Hämmästyttää Hattulan tutkaparin Prittinen Immonen itsekritiikin puute. Omien kokemusten kautta heihin kohdistunut epäluottamus on hyvästä syystä.

Pettynyt rakentaja

Lue myös: Hattulasta irtisanottu Juha Prittinen aikoo riitauttaa potkut ja tekee oman tutkintapyynnön poliisille (25.2.2021)

Hattulan päättäjillä on kovat keinot käytössä kuntavaalien mielenkiinnon ylläpitämiseksi.

ReiPan

En vain ymmärrä tuota kuppiloiden hyysäämistä koronan aikana. Kyllä suomalaisen pitäisi pärjätä ilman niitäkin. Olemme aina osanneet keittää pottumme ja valmistaa kiljumme ym. virvokkeet omatoimisesti.

Pekko

Onko noi hallituksen ministerit niin julkisuuden kipeitä että heidän täytyy kaikkien päästä tiedotustilaisuudessa selittään peräjälkeen samat asiat uudestaan ja uudestaan omin sanakääntein, Ei mikään ihme jos kansa kyllästyy koronaohjeistukseen jos niitä jankutetaan koko ajan. Onneksi toiselta kanavalta tuli hiihtoa. Olen kyllästynyt saman asian jauhamiseen.

J Rengosta

A-studio näytti puhdasta sadismia jota vapaalla jalalla olevat henkilöt harjoittavat koiriansa kohtaan. Käsittämätöntä, sairasta toimintaa. Suojelukoiraharrastus, mitä se on ja mitä varten? Mihin siviilit tarvitsevat “suojelukoiria”? Voiko harrastukseksi kutsua lajia, jossa “lajin huipulle” ei kuulemma pääse ilman sähköllä kiduttamista? Harrastuksena koiran potkiminen, päähän hakkaaminen, kuristaminen ja sähköiskujen antaminen piikkipannan käytön ohella. Harrastuksena! Eläinsuojelulain parantamisella on huutava kiire. Samoin jo nykyisen lain toteutumisen valvonnalla. Kieroutuneet käytännöt ja ihmiset on saatava kuriin.¨

Lemmikkieläinkö?

Kriitikko Pekka Eronen arvosteli 25.2. Hämeen Sanomissa elokuvan “Täydellinen maailma”. Olen tismalleen samaa mieltä Pekka Erosen kanssa, että Kevin Costner on elokuvassa kenties parhaassa roolissaan. Elokuva menee niin tunteisiin eikä sitä pysty täysin kuivin silmin katsomaan.

Menninkäinen