Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Haluatko, että sulut, rajoitukset ja eristykset jatkuvat loputtomiin?

Kysyn sinulta joka voisit, mutta et ota covid-19-rokotetta: haluatko, että sulut, rajoitukset, suojautumiset ja eristykset jatkuvat loputtomiin. Tämä ei ole mikä tahansa virus. On tullut selväksi, ettei tämä taltu ilman rokotusta.

Että voisi joskus halata

Myllykangas, Rautio ja Vesala, suuret kiitokset asiallisista ja täsmällisistä faktoista, jotka koskivat pysäköintitaloja (HäSa 12.3.). Persujen populistista urputusta on saatu lukea jo tarpeeksi.

Järkikirjoitus

Vai että pysäköintitoimen yhtiöittäminen tekisi päätöksenteosta läpinäkyvää (HäSa 12.3.). Eiköhän se ole täsmälleen päinvastoin, Sarit Rautio ja Myllykangas ja Pasi Vesala. Miettikääpä asiaa ihan rauhassa.

Teppo Turja,valtuutettu ja kuntavaaliehdokas (ps.)

Pysäköintiyhtiö on “työkalu” totuuden piilottamiseen (HäSa 12.3.)? Kaupungin tiedotuslehdessä näytetään osa rahavirroista, mutta kertomatta jää muun muassa pöölien tuotto ja parkkimittarien tai henkilöstökulujen maksaja. Jos pöölit olisivat kaupungin omat, ei kikkailtaisi kiinteistöveroilla ja niitä vastaavilla avustuksilla. Kun kolikot siirtyvät taskusta toiseen ja takaisin, ne valuvat taskujen rei’istä konsultin sukkiin.

Hätilän äijä

Lue myös: Pöölit ovat vastuuttoman politiikan seurauksia (mielipide, 10.3.2021)

Matti Hietalan kirjoitus (HäSa 9.3.) sai lähes itkemään ihmisen itsekkyyttä, naiiviutta ja lyhytnäköisyyttä. Kiitos Juuso Puurulalle hyvästä vastauksesta (HäSa 11.3.). Ilmastoasioissa on hulluutta olla kuuntelematta tieteen varoituksia. Nuoret tietävät tämän, eivätkä halua, että heitä suojellaan totuudelta.

Maailma ei ole vain meitä varten

Lue myös: Ennusteet ovat ennusteita, mutta silti luotettavinsa tietoa (mielipide, 11.3.2021)

Kysyn näiltä ilmastonmuutoksen pelottelijoilta, miten tuttuni isoisä kylvi ruista ja oma isoisäni teki aitaa tammikuussa 1930-luvulla ja on kerätty suppiloita joulu-tammikuussa monena vuonna? Kannattaa tutkia vähän historiaa.

Tähystäjä, Lammi