Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Hormonimyrsky jyrää koronarajoituksia – Luonnonlait on otettava huomioon

Miksi nuoriso ei piittaa koronarajoituksista vaan bilettää innoissaan? Syynä ovat hormonit, jotka jylläävät kuin luonnonvoimat. Ennen aikaan yrittivät vanhemmat asettaa nuorille liikkumisrajoitteita ja kotiintuloaikoja, huonolla menestyksellä. Rajoituksia asettavilla hormonimyrskyt ovat historiaa ja omat kirmailut ovat unohtuneet. Pitäisi ottaa luonnonlait huomioon, kun pakkolakeja säädetään.

Testostereoidi

Pöölistä käytyä keskustelua seuratessa on tullut ilmi, että autojen pysäköinti parkkitalossa on niin kannattavaa, että pysäköintitilojen rakentamiseen tulevaisuudessa ei kaupungin tarvitse tuhlata rahaa eikä energiaa. Odotan innolla, että kaupungin päättäjät kilvan ryhtyvät tähän tuottoisaan businekseen ihan omilla rahoilla.

Johannes

Sisäpolitiikan tekeminen koronanhoidon ja inhimillisen kärsimyksen kustannuksella on Suomessa lopetettava välittömästi! Tämä siis varsinkin eduskunnassa, mutta myös valtioneuvoston sisällä.

Voi hyvää päivää

Nimimerkki Omaishoitajana ollut (HäSa 18.3.) kyseli, löytyykö laitosta, jossa vanhusta hoidetaan hyvin. Oma puolisoni on ollut jo 4 vuotta hoivakodissa. Perusasiat ovat kunnossa eli on katto pään päällä ja ruokaa. Hygienia-asiatkin hoidetaan: vaippa vaihdetaan aamuin, illoin, ja suihkuun pääsee kerran viikossa. Eli liian harvoin. Mutta kun olen katsellut omien vanhempieni taistelua, toinen toisensa omaishoitajana, olen sitä mieltä, että tein itse oikean ratkaisun, puolisoni hoivakotiin laittamisesta. En olisi jaksanut samanlaista rumbaa, mitä vanhempani ovat joutuneet kokemaan kotihoidon työntekijöiden juostessa auttamassa monta kertaa päivässä. Hoivakotien hoidon tasosta pitäisi puhua enemmänkin julkisesti, niin kuin kotihoidon puutteistakin puhutaan. Jokaiselle ihmiselle pitäisi taata ihmisarvoinen elämä, oli sitten hoivakodissa tai kotihoidossa.

Menninkäinen

Kiitos Kaurialan lukion kuvataideopiskelijoille ja Taidetta hoivakotiin-projektin vetäjälle upeista tyynyliinoista. Aiheet nousivat asukkailta ja nyt kuvitettuna, ne vievät meidät kaikki muistojen matkalle.

Attendo Hämeen Härän väki

Sihvosen kommenteissa on ensimmäisen kerran asiaa hänen kirjoittaessaan suljetusta liigasta.

Holappa

Lue myös: Petteri Sihvosen kolumni (22.3.2021)