Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Olisiko Hämeenlinnassa kyvykkään naisjohtajan paikka?

Antti Leinikalla oli selkeä, analyyttinen, sekä omakohtaisiin kokemuksiin perustuva näkemys uuden kaupunginjohtajan valinnasta. Emme tarvitse uusia kekkosia, hellstenejä, saatikka timosoineja. Soini oli politiikan helppoheikki ja monen idoli. Olisiko nyt ansioituneen ja kyvykkään naiskaupunginjohtajan paikka?

Heikki Notko

Lue myös: Odotukset uudelle kaupunginjohtajalle ovat äärimmäisen kovat (pääkirjoitus, 7.4.2021)

Kiitos uudelle, upealle verotoimistolle. Asioin viikon ainoana aukiolopäivänä tiistaina, koska asiaani ei voinut hoitaa sähköisesti. Heti aamusta jonottamaan pääsi lämpimään aulaan ystävällisen neidin opastuksella. Virka-ajan alkaessa vuoronumeroni ilmestyi näytölle välittömästi. Kiitos.

Pekko

Ihmetyttää, kun KHKS:ssa asioivilta vaaditaan maskin käyttöä ja niinhän ihmiset käyttävätkin, mutta hoitajat eivät aina käytä. Olemme käyneet kevään aikana kaksi kertaa verikokeissa sekä sydänfilmissä. Kummallakaan kerralla hoitajilla ei ollut maskia eikä visiiriä, kummallista.

Ihmettelyä

Nyt stoppi rajoitusten purkamiselle toistaiseksi. Yli 70-vuotiaat ovat olleet nyt karanteenissa 13 kuukautta! Avatkaa rokotetuille yli 70-vuotiaille ensin kirjastot, uimahalli, teatterit ja konserttisali. Eivät tartunnat lisäänny tästä!

Hätilän entinen kokoomuslainen

Hienoa, että vaarallinen hiekka saatiin nopeasti pois pyöräteiltä. Pesuvaiheessa järjestyksen pitäisi kuitenkin kääntyä, koska lähes kaikki katupöly syntyy ajoradalla nastarenkaista ja varsinkin isojen autojen ilmavirta myös nostaa pölyä ilmaan helposti. Pyöräilijät ja kävelijät hyötyvät enemmän ajoratojen pesemisestä. Lisäksi pesussa pitäisi keskittyä enemmän liikennöidyille alueille, koska aivan selvästi siellä pölyongelma on omassa mittaluokassaan.

Katupölyistä kärsivä

Kaksi hoitajaa hoitaa koko osastoa vuorossaan. Työ on erittäin raskasta ja kiireistä. Miten nämä mitoitukset lasketaan? Jokainen päivä on selviytymistarina, eikä edes palkankorotusta annettu!

Uupunut lähihoitaja

Voisiko kaupunginjohtajan eläkkeelle lähtöä kiirehtiä, nyt olisi 320 lähihoitajaa valmiina saattamaan!

Ei mennyt ihan putkeen

Kaksi hoitajaa hoitaa koko osaston, tai sitten hoitaja ja hoiva-avustaja, joka tekee lähestulkoon saman työn, mutta vielä pienemmällä palkalla. Missä heidän palkankorotuksensa ovat?

Loppuunko ajetut?

Lue myös: Hämeenlinnan johto vastaa: Lähihoitajat ovat kaupungille tärkeitä (mielipide, 9.4.2021)