Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Ohi meni taas Kantolan tapahtumapuisto! – Rockfest Hyvinkään lentokentälle

Ohi meni Kantolan tapahtumapuisto. Rockfest kolmen vuoden sopimuksella Tampereelta Hyvinkään pölyiselle lentokentälle. Uinuva Hämeenlinna ei osaa hyödyntää tapahtumapuiston mahdollisuuksia.

Matteus, Riihimäki

Lue myös: Kantolan tapahtumapuisto saa lisää kilpailijoita (13.12.2020)

Kaupunki saa hyvin katettua työmarkkinatuen sakkomaksut työttömien maksamista kuntaveroista. Eli ne sakot eivät ole todellinen rangaistus tai motiivi työllistää tai hoitaa “työllistävä hopealuoti” (Filatov, HäSa 12.04.2021) hyvin. Kuntien viranhaltijat lienevät ainoat, joita kuntakokeilut työllistävät. Kuntia voisi “motivoida” tehokkaammilla seuraamuksilla, kuten työttömiäkin “motivoitiin” aktiivimallilla.

Rafael Hellsten

kuntavaaliehdokas, Liike Nyt, Hämeenlinna

Kansanedustaja Timo Heinonen jälleen kerran: kysyn miten työttömyysturvan porrastus, sosiaaliturvan leikkaus tai toimeentulotuen asumiskustannusten omavastuu lisäävät työpaikkoja? Nämäkin keinot on mainittu kokoomuksen työllisyyspoliittisessa ohjelmassa, jota noudattamalla puolue väittää työllisyysasteen nousevan 80 prosenttiin. Vai emmekö me äänestäjät ole sen tiedon arvoisia?

ReiPan

“Motorisoitu talonpoikaismarssi” vappuna Pohjanmaalta Helsinkiin eduskuntatalon ohi, turveyrittäjien mielenilmauksena hallituksen turpeen nopean alasajosuunnitelman johdosta, herättänee laajaa huomiota. Vuonna 1930 oli Helsingissä kommunismin vastainen talonpoikaismarssi, mikä ideoitiin Pohjanmaalta käsin. Nyt vastustetaan vihreää liikettä. Hämeenlinnakin saa ohiajavilta, yli sadalta täysperävaunulliselta rekalta päästöterveiset.

Maskit apuun!

Suomi on kertonut Venäjälle ja Yhdysvalloille olevansa valmis isännöimään presidenttien mahdollista huippukokousta. Sopii kysyä, että miksi? Tällaisena korona-aikana ei todellakaan mitään järkeä.

Järkeä vähän edes

On erikoista, että kansanedustajat (myös valtuutetut) eivät vastaile sähköposteihin. Varsinkin perussuomalaisten nykyisillä ja entisillä edustajilla tuntuu kuitenkin olevan aikaa roikkua Twitterissä levittämässä solvauksia ja ala-arvoisia kommentteja ja pilkkaavia kuvia. Siitäkö me veronmaksajat maksamme?

VES Q